1. jan. 2015
Af Malan Joensen

Mascha Vang: Tusind, tusind tak for året der gik

Andreas Bo og Mascha Vang.
Andreas Bo og Mascha Vang.
Foto: Birger Storm
Bloggeren Mascha Vangs 2014, hvor hun fandt sammen med komikeren Andreas Bo, har været helt fantastisk.

Mascha Vang, der sidste nytårsaften mødte Andreas Bo, som hun senere fandt sammen med, takker på sin blog læserne for et dejligt 2014:

- Jeg vil bare sige tusind, tusind tak for året, der gik. Det har været et fantastisk 2014 på alle mulige måder for mig, og jeg er så heldig, at jeg også har alle jer. Mange af jer føler, at I kender mig, og det gør I vel egentlig også på en eller anden måde. I skal vide, at jeg sætter utrolig stor pris på jeres engagement herinde. Alle jeres kommentarer gør mig meget glad. Det kan godt være, jeg ikke svarer alle, men jeg læser alt det, I skriver, og I giver mig så mange gode råd og ting, jeg kan bruge rent personligt. Det betyder meget med trofaste og positive læsere – tak!

En rolig nytårsaften

Mascha Vang fortalte tidligere på sin blog, at hun ikke havde de vilde festplaner for årets sidste aften, som skulle tilbringes sammen med Andreas Bo og datteren Hollie Nolia:

- Nytårsaften er lige om hjørnet, og den bliver meget anderledes end den var sidste år. I år har jeg Hollie Nolia, og så er der ikke de store muligheder… Vi har hvert fald ingen aftaler. Hun er heller ikke et barn, der ligefrem gider at sidde og spise eller lade andre om det. Hun sidder 3 minutter, og har jo ikke den store interesse for mad (udover suppe), så det bliver nok ikke romantisk candlelight dinner lige i år, selvom det jo egentlig er vores årsdag. Til gengæld bliver udsigten fra 9. (etage, red.) udover København sikkert rigtig flot, skrev Mascha Vang.

Læs mere om: