Lørdag, 11. februar 2023 — af Malan Joensen

Melodi Grand Prix-vært Heino Hansen: Her er hans private kærlighed

Heino Hansen.
Heino Hansen.
Arkivfoto: Lars H. Laursen
Heino Hansen har fundet kærligheden på Tinder.

Heino Hansen, der sammen med Tina Müller er vært for Melodi Grand Prix lørdag aften, har de senere år fået gang i en yderst succesfuld karriere som komiker og tv-vært.

Heino debuterede som komiker i 2008, og siden da har han blandt andet udfoldet sit store talent i "Klipfiskerne", "Stormester" og tv-serien "Hvad Heinos fatter gør", hvor Heino giver sin far Bjarne en række forskellige udfordringer.  

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En af Heino Hansens seneste succeser på scenen fandt sted ved Kronprinsparrets Priser i efteråret 2022, hvor han var så sjov, at især kronprins Frederik flere gange decideret var ved at græde af grin, mens kronprinsesse Mary og resten af publikum morede sig kosteligt over Heinos show. 

Privat har Heino Hansen dannet par med Cecilia siden 2014.

De mødte hinanden på dating-app’en Tinder og blev gift i 2018.

Cecilia og Heino blev forældre første gang i 2019, da sønnen Ferdinand kom til verden, og i 2021 fik de endnu en søn, der hedder Bernhard. 

Cecilia Hansen har en kandidat i erhvervsjura og erhvervsøkonomi og arbejdede indtil for nyligt som management konsulent i en større international konsulentvirksomhed. 

- Lige pt. har jeg sat min jurakarriere på hold for at kunne hjælpe til i Heinos virksomhed. Det har jo virkelig taget fart, så i stedet for at se det som en familiær udfordring, så har vi gjort det til en mulighed for at samle familien om det hele, fortæller Cecilia til BILLED-BLADET og uddyber:

- Det betyder at jeg hjælper Heino med alt mellem himmel og jord. Det er både strategiske ting og praktiske ting - og så kan vi have drengene med rundt i landet, når han optræder. Vi synes selv, at det giver bedst mening, og det giver os en masse timer og oplevelser sammen som familie.

Cecilia og Heino Hansen til Zulu Comedy Galla i 2022.
Arkivfoto: Mikael Rieck

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden