Merete Mærkedahl jubler: I dag var en speciel dag

Merete Mærkedahl

Merete Mærkedahl

Foto: Lars Horn
Merete Mærkedahl skal i år være med i Cirkusrevyen for første gang.

Landet er så småt ved at åbne igen, og også på Bakken er de ved at gøre sig klar.

Sidste år blev Cirkusrevyen aflyst på grund af corona, men nu er et nyt hold klar til underholde forhåbentlig mange mennesker i teltet.

De sidste forberedelser er i fuld gang, og i denne uge var det blevet tid til den traditionsrige begivenhed med, at revyholdet sætter fødderne i cement.

Flere af dem har prøvet det mange gange før, men for ”Badehotellet”-stjernen Merete Mærkedahl var det første gang.

”I dag var en speciel dag. Jeg fik lov at placere min babyfod i cement foran cirkusrevyen sammen med de andre på holdet. Jeg håber, I kommer forbi Bakken til sommer og ser, hvad alle fødderne kan i årets Cirkusrevy 2021,” skriver Merete Mærkedahl i et opslag på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov til at dele.

På scenen får hun selskab af Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard, Niels Ellegaard, Niels Olsen og Henrik Lykkegaard, som alle har været en del af Cirkusrevyen før.

Om nogle måneder begynder optagelserne til "Badehotellet", men Merete Mærkedahl regner ikke med, at det bliver et problem i forhold til Cirkusrevyen. 

- Jeg har talt med blandt andre Amalie Dollerup om, hvordan det er at være derude. Hvis hun kunne få det til at hænge sammen dengang, håber jeg også, jeg kan. Revyen spiller jo om aftenen, og vi optager om dagen, fortalte skuespilleren, da det sidste år blev afsløret, at hun skulle være med på revyholdet.

Optagelserne til niende sæson af ”Badehotellet” er rykket til august, mens premieren på årets Cirkusrevy er sat til 6. maj.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden