Fredag, 22. juli 2022 - af Liz Rørsig

Mette Lisby og Jesper Bæhrenz efter det vildeste eventyr i L.A.: Det bedste ved at være i Danmark

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Mette Lisby og Jesper Bæhrenz er flyttet tilbage til Danmark fra Los Angeles, hvor de har boet siden 2009.

Mette Lisby og Jesper Bæhrenz nyder sommeren i Danmark, som de nu er flyttet tilbage til efter et fantastisk eventyr i Los Angeles.

Her har parret boet i et skønt hus tæt på Hollywood, men er klar til at pakke nye oplevelser ud i den fremlejede lejlighed på Frederiksberg. 

Siden 2017 har Jesper Bæhrenz været forbi Danmark i seks uger for at lave “Take Off” på P4, og Mette har været med i det danske, men nu er de kommet for at blive. Jesper Bæhrenz laver også denne sommer P4-programmet med den udvidede titel “Take Off 36,4”.

Mette Lisby har travlt med sine foredrag med Maise Njor i forbindelse med bogen “Hostesaft for sjælen – bund eller resten i håret”, som de skrev sammen. Lisby er også i gang med at skrive en roman til lancering næste år, og hun forbereder et nyt standupshow.  

Tid til venner og familie

Parret glæder sig til at have tid til at se en masse venner og familie uden at det skal presses ned i kalenderen på de seks uger, som parret normalt har skullet om sommeren. Årsagen til at vende tilbage var da også, at ønsket om at se mere til familie og venner blev større.

Se videoen øverst med Mette Lisby og Jesper Bæhrenz, hvor de fortæller om noget af det bedste ved at være i Danmark. Læs også det store sommerinterview med medieparret i BILLED-BLADET nr. 29, der er på gaden den 21. juli 2022. 

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden