Tirsdag, 17. januar 2023 - af Laura Dalgård Hansen

Michael Damgaard er ny mand i VM-truppen: Nevøen er kendt fra elsket TV 2-program

Michael Damgaard
Michael Damgaard
Foto: Peter Grosen
Michael Damgaard fik debut på landsholdet i 2013, og håndboldspilleren er ikke den eneste i familien, som danskerne kender fra tv. Hans nevø tog nemlig seerne med storm, da han medvirkede i "De sjældne danskere".

VM i herrehåndbold er i gang i Sverige og Polen, og det danske hold er kommet godt ind i slutrunden med flere store sejre.

Desværre har flere af de danske spillere været skadesramte, og det er også årsagen til, at Nikolaj Jacobsen har hevet Michael Damgaard ind i truppen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Populær nevø

Den 32-årige dansker, der til daglig spiller i Tyskland, er kommet ind som erstatning for Rasmus Lauge, og meget tyder på, at Michael Damgaard kommer på banen allerede i tirsdagens kamp mod Tunesien.

Siden han fik debut på landsholdet i 2013, har han spillet 87 kampe for det danske hold.

Michael Damgaard er ikke den eneste i familien, som tusindvis af danskere har fulgt på tv, for håndboldspilleren har en nevø, der tilbage i 2021 gik lige i hjertet på seerne.

Michael Damgaard er nemlig morbror til Niels, der tog danskerne med storm, da han var med i ”De sjældne danskere” på TV 2.

Niels fra "De sjældne danskere" med sine forældre, Esben og Anette Skrumsager. 
Niels fra "De sjældne danskere" med sine forældre, Esben og Anette Skrumsager. 
Foto: Søren Jul Lamberth

Niels er født med det meget sjældne Adams-Oliver-syndrom, som gør, at han er født med deforme hænder og mangler yderste del af sin ene fod. Alligevel fortalte forældrene i et interview i Billed-Bladet i 2021, at sønnen sagtens kan spille både håndbold og fodbold alligevel. 

Det er Niels’ mor, Anette Skrumsager, som er storesøster til Michael Damgaard.

De to søskende har yderligere to brødre, Morten og Allan Damgaard, der ligesom Michael Damgaard er professionelle håndboldspillere.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden