Fredag, 17. februar 2023 — af Laura Dalgård Hansen

Michael Juul Sørensen er blevet bisat: Derfor fulgtes Jørn Hjorting med sin datter

Jørn Hjorting og datteren Helle. 
Jørn Hjorting og datteren Helle. 
Foto: Jesper Sunesen
Tidligere radiovært Jørn Hjorting fulgtes med sin datter, da hans gamle kollega Michael Juul Sørensen fredag blev bisat fra Frederiksberg Kirke.

Michael Juul Sørensen var blandt landets mest populære radioværter i 1970’erne, 1980’erne og 1990’erne, og blandt hans mange kollegaer på DR var Jørn Hjorting.

Michael Juul Sørensen døde 74 år gammel 3. februar, og fredag tog familie og venner afsked med ham. Blandt de mange fremmødte var netop Jørn Hjorting.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Vi har jo arbejdet sammen i mange år. Han havde så mange talenter, den mand. Han kunne også være svær at have med at gøre, for det vrimlede med ideer, og jeg var lidt højere placeret, så det var nogle gange mig, der skulle sige: ”Neeeej, den går ikke, Michael”. Når han havde ideer, kunne man være bombesikker på, at de var gode, fortalte Jørn Hjorting, da han ankom til Frederiksberg Kirke.

Han har ikke haft meget kontakt med Michael Juul Sørensen de sidste 25 år, men nu hvor han havde muligheden for at deltage i bisættelsen, ville Jørn Hjorting gerne med, og han fulgtes med sin datter, der også kendte Michael Juul Sørensen.

- Han har fulgt mig som helt lille og var med til mit første bryllup. Jeg blev berørt, da jeg så, han ikke var her mere. Jeg ville i hvert fald gerne med, og så kunne vi tage af sted sammen, fortalte Helle, der kom arm i arm med sin far.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden