Michael Laudrups datter har fået sin egen blog

Rebecca Laudrup

Rebecca Laudrup

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Rebecca Laudrup sætter snart kursen mod Hong Kong, hvor hun flytter sammen med kæresten Frederik, og i den forbindelse har hun skabt sin egen blog.

Den 23-årige Rebecca Laudrup, der er datter af fodboldlegenden Michael Laudrup, har i forbindelse med sin flytning til Hong Kong startet sin egen blog.

Indtil nu har hun gjort karriere som skribent på modemagasinet ELLE, men nu kalder det store udland altså på den unge kvinde.

- Jeg syntes, det var oplagt nu, hvor jeg skal flytte til det store udland igen, skriver Rebecca Laudrup om bevvæggrunden for sit nye projekt.

Rebecca Laudrup vil skrive

Hun beskriver, at det er med en vis portion nervøsitet, at hun har kastet sig ud i at være blogger, men det falder godt i tråd med hendes journalistiske karriere.

Den unge kvinde vil nemlig gerne fortsætte med at skrive, og hun fortsætter desuden også som skribent for modemagasinet til trods for flytningen.

Bloggen har fået navnet Bee A Traveler, og det har en ganske særlig årsag, for familien kalder nemlig Rebecca Laudrup for Bee.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Farvel Danmark

Derfor har hun som voksen fået tatoveret en bi på kroppen, hvilket dog ikke faldt i god jord hos hendes mor, Siw Laudrup.

Torsdag den 20. juli er endelig afrejsedag for Rebecca Laudrup, der længe har taget tilløb til sin flytning til Østen.

I forvejen har kæresten Frederik boet tre måneder i Hong Kong, fordi han har fået job i regionen.

LÆS MERE: Rebecca Laudrups søde hilsen til far: Jeg er din største fan

 

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden