Lørdag, 27. februar 2021 - af Trine Larsen

Michael Olesens vilde lykke

Michael Olesen og Joan Divine.

Michael Olesen og Joan Divine.

Foto: Hanne Juul
Den skønne Vild med Dans danser, Michael Olesen, der senest dansede med Hilda Heick, har netop fået opfyldt sin vildeste og mest inderlige drøm. Danserens største ønske er gået i opfyldelse og nu kan Olesen dele den med hele verden

Vild med dans stjernen Michael Olesen er i ekstase af glæde. Flere års højeste ønske og kamp for at få drømmen opfyldt, er nu endelig lykkedes for den populære danser; Michael Olesen skal være far!

- Endelig tør jeg råbe det højt, skriver Michael Olesen på Instagram og fortsætter:

- Vores drøm og største ønske er gået i opfyldelse - vi skal være forældre til august.

Den glade nyhed, at Michael Olesen og kæresten Joan Divine venter barn er endnu mere lykkelig for parret. De har nemlig været i fertilitetsbehandling gennem mange år og oplevet at drømmen om et barn sammen brast gang på gang.

Men nu lykkedes det. Netop som parret har sat deres hus til salg og leder efter et nyt - mere børnevenligt.

I et interview med BILLED-BLADET sagde Michael Olesen tidligere:

- Vi giver aldrig op - og heldigvis, for i dag kan parret vise scannings-billederne af deres lille baby, som kommer til august.

- Det er SÅÅÅ vildt at kunne sige der - specielt efter ni år fyldt med så mange fetilitetsbehandlinger, så mange år hvor livet virkelig bare her testet vores kærlighed, styrke, positivitet og meningen med det hele, skriver Olesen og hylder kæresten, Joan Divine:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- TAK, skat fordi du erdet sejeste menneske jeg kender. Du har ofret så meget og vist en helt umenneskelig styrke gennem alle disse år. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at du bliver den mest FANTASTISKE mor for vores lille....

Michael Olsesen og kæresten Joan afslører ikke, om parret venter en dreng eller en pige - men om seks måneder kommer der en lille Divine-baby.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden