24. apr. 2014
Af Dorte Quist

Michala Kjær springer ud som modeblogger

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/bb-02109.jpg
Foto: AOP
Janni Spies' datter elsker mode og har nu startet modebloggen TwoSidedGemini.com.

- Reglerne er, at der er ingen regler! Sådan beskriver 24 årige Michala Kjær sin egen nye modeblog, som hun har givet navnet Two Sided Gemini ( to sider af en tvilling (stjernetegn), red.).

Alle, der har fulgt Janni Spies’ og Christians Kjærs datter på Instagram, har oplevet hendes fascination af moden, og det kan ikke undre, at det nu munder ud i en meget personlig blog om mode og stil.

- Min tanke med Two Sided Gemini er, at jeg gerne vil have svar på nogle spørgsmål omkring moden, som jeg har stillet mig selv igennem hele livet, meddeler Michala Kjær på sin blog. Her beskriver hun også hvordan bloggen skal være hendes frirum til at træde ud af sin comfortzone, skabe noget nyt og prøve grænser af, skriver modemagasinet ELLE.

- Med Two Sided Gemini får jeg nu mulighed for at udtrykke mig i forhold til moden, som jeg opfatter den, og en stor prioritet for mig med Two Sided Gemini er, at få lov til at inspirere andre til at skabe deres eget modeunivers. Deres egne rammer for hvordan de opfatter og vil leve med moden, siger hun.

Læs mere om: