24. jul. 2021
Af Liz Rørsig

Mie Martha Moltke fylder rundt: Sådan skal dagen fejres

Mie Martha Moltke
Mie Martha Moltke.
Foto: Hanne Juul
Dansestjernen Mie Martha Moltke fejrer rund fødselsdag i godt selskab.

Mie Martha Moltke nyder sommerferien og kan lørdag den 24. juli 2021 fejre rund fødselsdag. Den skønne dansestjerne, foredragsholder og indehaver af Soulhouse fylder nemlig 40 år.

I godt selskab

- For første gang i flere år er jeg i sommerhus på Lolland med familien på min fødselsdag, og den skal fejres med dem, fortæller Mie Martha Moltke til BILLED-BLADET.

- Det føles så dejligt. Jeg holder fødselsdag med mine veninder lidt senere, efter at jeg har holdt mit årlige ”Dance & Peace Retreat” i uge 30, lyder det fra fødselaren.

Om fødselsdage

- Fødselsdage var én ting, da jeg var barn - en anden ting jo ældre jeg bliver, synes jeg. Nu er det særlige, at jeg minder mig om alt det, der er sket året igennem, og jeg reflekterer over, hvad der har været, hvad jeg har lært, og hvad jeg drømmer om i det nye år, siger Mie Martha Moltke.

- I år er særligt, fordi jeg fylder rundt. Det føles lidt som ”rigtigt at blive voksen”. 40 er et dejligt tal, og jeg er mere rolig og ”grounded”, end jeg har været længe, siger Mie Martha Moltke om det runde tal.

BILLED-BLADET ønsker stort tillykke med fødselsdagen!

Læs mere om: