21. jan. 2023
Af Liz Rørsig

Mie Moltke afslører om sin hund: Det må Bobby absolut ikke gøre

Mie Moltke
Mie Moltke og Bobby.
Foto: Hanne Juul
Mie Moltke har gjort sig umage med at sætte sig ind i opdragelsen af hunden Bobby.

Mie Moltke har fået hunden Bobby, der nu er ni måneder. Det er en sød havapoo, og før Bobby kom til, forberedte Mie sig og læste bøgerne “Hundesprog – hund og hvalp i harmoni” og “Hvalp i harmoni – en god start” af Karina Rasmussen”. Mie Moltke har fulgt bøgernes principper, så den lille hund hurtigt blev renlig, lærte at gå i snor og være alene hjemme.

Og hvad må Bobby så – og slet ikke?
– Han må det meste, men får ikke mad ved bordet. Han har sin egen mad i skålen, og det er dét, for jeg bliver sindssyg af en hund, der tigger, fortæller Mie Moltke til BILLED-BLADET.

– Bobby må ikke sove i sengen om natten – men åbenbart godt om morgenen hos min søn Mio, 11, for det er han lige begyndt på. Han må godt være i sofaen, og jeg prøver at lære ham ikke at hoppe op ad én. Nogle gange kan jeg godt komme til at slække lidt på mine principper, men så har jeg en søn, der er usandsynlig principfast og meget ordentlig. Han kender reglerne, som vi har besluttet, så når jeg ikke overholder dem, får jeg det at vide, fortæller Mie Moltke med et smil.

Læs mere om: