2. mar. 2022
Af Liz Rørsig

Mie Moltke går nye veje: Derfor sagde jeg ja

Mie Moltke
Mie Moltke.
Foto: Hanne Juul
Mie Moltke er glad for sit dansestudie Soulhouse og alle de andre projekter om krop, sind og sjæl, som optager hende. Og nu har hun lanceret noget helt nyt.

Mie Moltke har succes med sit dansestudie Soulhouse, kvindefestivalen ”Together Now” og sit FeminineFlow-koncept med fokus på krop og bevægelse.

Og nu står dansestjernen, underviseren og foredragsholderen også bag en ny smykkekollektion, som hun har lavet i samarbejdet med brandet Izabel Camille.

Elsker smykker

- Jeg elsker smykker og har dem på hver dag – også når jeg danser. Derfor sagde jeg ja, da jeg blev spurgt, om jeg ville være med til samarbejdet, fortæller Mie Moltke til BILLED-BLADET.

Historien bag

Tankerne bag Mies univers om selvkærlighed og forbundenhed går også igen i kollektionen, hvor lotusblomsten, månen og fjeren er blandt vedhængene.

- Lotusblomsten har været vigtig for mig, for den er symbolet på, at alt smukt kan vokse frem fra mudderet. At alt blomstrer, udvikler og udfolder sig, og at man ikke er alene, men forbundet. Månen og det, den står for, holder jeg meget af: Det feminine, faserne i livet og lyset i mørket. Og fjeren er for mig frihed og natur, forklarer Mie Moltke.

Mie Moltke
Mie Moltke står bag en ny smykkekollektion.
Foto: Hanne Juul

Læs mere om: