Onsdag, 27. marts 2019 — af af Helle Skram de Friis

Mie Moltke sørger over Master Fatman: Han blev vendepunktet i mit liv

Mie Moltke, Morten Lindberg
Mie Moltke, Morten Lindberg
Foto: Claus Poulsen
De mødtes under "vIld med dans" - og forblev tæt forbundne. Mie Moltke fatter ikke, at hendes ven nu ikke er mere.
En af dem, som blev hårdt ramt af nyheden om Morten Lindberg - alias Master Fatmans - alt for tidlige død, er 37-årige Mie Moltke. Deres spor krydsedes, da Morten blev Mies dansepartner i "Vild med dans" i 2006 - og siden har venskabet mellem de to været tæt og varmt. Mie Moltke fortæller i denne uges udgave af BILLED-BLADET, som kan købes fra torsdag den 18. marts, blandt andet:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Livet på en anden måde

- Mødet med Morten blev et vendepunkt i mit liv. Han er den person, der lærte mig at se livet på en anden måde. Se, at jeg har lov til at nyde og hygge mig undervejs. Det vidste jeg ikke dengang, fortæller en tydeligt berørt Mie Martha Moltke til BILLED-BLADET.
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan
– Morten havde så meget kærlighed. Jeg har haft nøgle til hans lejlighed siden 2006 – for tænk nu, hvis jeg pludselig ikke havde et sted at bo. Han lærte mig også, at jeg ikke behøvede at være den perfekte dansepige, og han fik mig med i nogle vanvittige kostumer, husker Mie - og tilføjer en anden afgørende betydning, Morten fik for hendes liv: – Havde jeg ikke mødt Morten, havde jeg ikke været parat til at møde Lai, der året efter blev min dansepartner og sidenhen min mand.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden