Torsdag, 16. maj 2019 - af Laura Dalgård Hansen

Mikkel og Linse Kessler aflyser fælles show: Vi er så kede af det

Mikkel og Linse Kessler. 

Mikkel og Linse Kessler. 

Foto: Flemming Nielsen
Travlhed og en deltagelse i "Vild med dans" betyder, at publikum ikke kommer til at opleve Linse og Mikkel i showet "The Kesslers" til efteråret.

Søskendeparret Mikkel og Linse Kessler havde lagt an til et forrygende show til efteråret, men de har været nødt til at aflyse "The Kesslers". 

Den ærgerlige besked deler de begge på sociale medier, og BILLED-BLADET har fået lov til at dele den.

Travlhed og Vild med dans

Årsagen til aflysningen skyldes, at Mikkel Kessler er blandt nydanserne i den kommende sæson af TV 2’s ”Vild med dans”.

”Dette er først blevet bestemt efter vi havde taget beslutningen om at lave vores shows og sat billetter til salg, skriver Linse Kessler blandt andet.

Ligesom sin bror kommer også "Familien fra Bryggen"-stjernen til at gå et travlt efterår i møde med blandt andet flere TV-optagelser end beregnet.

”Så vi har taget en lang og alvorlig snak, kan vi levere en godt show? Vil vi være for trætte i sokkeholderne? Vil vi kunne holde vores fede energi, som jo er SÅ meget os?

- Vi vil absolut ikke afholde disse shows bare for at tjene pengene! Det skal være sjovt, herligt og en kanon oplevelse for alle. Så derfor aflyser vi alle shows, og finder måske på noget, længere ude i fremtiden, skriver de begge.

Vi er så kede af at skuffe

Linse og Mikkel Kessler skulle have fremført deres shows i flere byer rundt i landet, men der er ingen grund til bekymring, hvis man allerede har købt billet.

”Vi er så kede af at skuffe, og håber på jeres forståelse og tilgivelse. ALLE DER HAR KØBT BILLETTER FÅR SELVFØLGELIG PENGENE TILBAGE! Undskyld og stort kram fra Linse og Mikkel, skriver de.

Se flere billeder af den populære "Familien fra Bryggen" i galleriet herunder. 

GALLERI: Familien fra Bryggen

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden