Søndag, 28. august 2022 — af Ulrik Ulriksen

Ministermøde bag scenen: Merete Mærkedahl fik fint besøg

Merete Mærkedahl
Merete Mærkedahl
Foto: Mikael Rieck
Der var skæg og ballade både på og bag scenen, da Cirkus Revyen afviklede sæsonens sidste forestilling. Merete Mærkedahl fik meget fornemt besøg.

Merete Mærkedahl og resten af superholdet bag Cirkusrevyen fik i aftes til sæsonfinalen besøg af statsminister Mette Frederiksen, der på aftenen var i godt selskab med sin mand Bo Tengberg.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mette og Bo nød at opleve et forrygende show med de medvirkende Pernille Schrøder, Niels Olsen, Henrik Lykkegaard, Merete Mærkedahl og Carsten Svendsen på scenen.

Merete Mærkedahl som Mette Frederiksen

Første del af revyen blev rundet af med Merete Mærkedahl i glansnummeret som farlig, storsyngende Mette Frederiksen flankeret af Niels Olsen som Søren Pape og Carsten Svendsen som Jakob Ellemann.

Mette Frederiksen var vild med underholdningen, og den ægte statsminister var i pausen mellem første og anden del af revyen bag scenen for at hylde den falske statsminister Merete Mærkedahl med sin pragtpræstation som streng statsminister.

Merete Mærkedahl og Mette Frederiksen
Merete Mærkedahl og Mette Frederiksen
Foto: Mikael Rieck

Er ikke så slem

- Jeg er ikke så slem i virkeligheden, sagde Mette Frederiksen med et kæmpe smil til Merete Mærkedahl, der under mødet fortalte Mette Frederiksen, hvordan hun har arbejdet med mimik og fagter for at ramme plet i parodien.

Mette Frederiksen og Merete Mærkedahl
Mette Frederiksen og Merete Mærkedahl
Foto: Mikael Rieck

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden