Fredag, 13. januar 2023 - af Laura Dalgård Hansen

Niklas Landin vender hjem til Danmark: Nu fortæller han nyt om familiens planer

Niklas Landin
Niklas Landin
Foto: Lars H. Laursen
Efter mange år i Tyskland vender Niklas Landin og hans familie snart hjem til Danmark.

En æra er snart slut for Niklas Landin og familien, for efter 11 år i Tyskland er han nu klar til at vende hjem til Danmark.

Fra sommeren 2023 skal han spille for Aalborg Håndbold, og den VM-aktuelle målmand glæder sig til sit og familiens nye liv.

God timing

- Det bliver forhåbentlig en ny udfordring i min håndboldkarriere. Jeg har spillet 11 år i Tyskland og forlod Danmark dengang, og nu kommer jeg hjem til en helt anden liga, end den jeg tog væk fra. Der er kommet nye, unge spillere til, og dem jeg spillede mod dengang, er måske stoppet, selv om nogle også stadig er tilbage. Jeg glæder mig til at komme hjem og måske præge den danske liga og blive ved med at spille på højt niveau, fortalte den 34-årige målmand til BILLED-BLADET til mediedagen i begyndelsen af januar.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ikke nok med at Niklas Landin ser frem mod nye udfordringer, så var timingen også god i forhold til hustruen Liv og parrets to børn på syv og fire år.

- Det passer godt med familiesituationen. Vi har to børn, og det passede godt med det projekt, Jan Larsen i Aalborg (direktør i Aalborg Håndbold, red.) kunne præsentere både på og uden for banen, og hele familien syntes, det var en fantastisk ide, lød det fra Niklas Landin, der altså snart rykker teltpælene op og flytter til Danmark.

- Der er ikke styr på det hele, men vi bosætter os i Aalborg.

Niklas Landin ved endnu ikke, om skiftet til Aalborg betyder, at han og familien bliver hjemme i Danmark i mange år fremover.

- Det ved jeg ikke. Nu har jeg skrevet fire år med Aalborg, så det er en længere kontrakt, så det starter vi med. Så må vi se, hvad ambitionen og motivationen er til den tid, lød det fra målmanden, der i de kommende uger kæmper for at vinde flere VM-medaljer med hjem til Danmark.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden