3. maj. 2016
Af Karina Didriksen

Nikolaj Coster-Waldau og Caroline Wozniacki til gallafest i New York

Nikolaj Coster-Waldau og Caroline Wozniacki til Met Gala 2016.
Nikolaj Coster-Waldau og Caroline Wozniacki til Met Gala 2016.
Foto: AOP
Skuespiller Nikolaj Coster-Waldau og tennisspiller Caroline Wozniacki festede med Hollywood-stjerner til årets Met Gala i USA.

Nikolaj Coster-Waldau og Caroline Wozniacki var blandt stjernerne på den røde løber, da Met Gala 2016 løb af stablen i New York.

Gallafesten, der blev holdt i velgørenhedens tegn, fandt sted på Metropolitan Museum of Art, og den var som altid et stort tilløbsstykke for internationale sangere, skuespillere, sportsudøvere og modefolk.

Mors Dag: Glæd din mor i 6 eller 12 uger og få 2 biografbilletter

Den 25-årige tennis darling Caroline Wozniacki så fantastisk ud i en rød kjole med høj slids fra designeren Prabal Gurung, mens skuespilleren Nikolaj Coster-Waldau var klædt i et mørkeblåt jakkesæt med hvid skjorte og butterfly.

Caroline Wozniacki til Met Gala 2016.
Caroline Wozniacki til Met Gala 2016.
Foto: AOP

Caroline Wozniacki i sexet sag

Ud over de to danske stjerner, Caroline Wozniacki og Nikolaj Coster-Waldau, var der også en lang række Hollywood-stjerner med til årets Met Gala.

På den røde løber sås blandt andre Beyonce, Lady Gaga, Sarah Jessica Parker, Nicole Kidman, Claire Danes og Kate Hudson. Det skriver Daily Mail.

Festens tema var ”Manus x Machina: Fashion in an age of technology”, og derfor var flere klædt i metalliske rober. Andre valgte lige som den danske tennisspiller at bære mere sexede kreationer.

Nikolaj Coster-Waldau til Met Gala 2016.
Nikolaj Coster-Waldau til Met Gala 2016.
Foto: AOP

Læs mere om: