Mandag, 2. januar 2023 - af Laura Dalgård Hansen

Nu tager Årgang 0-Christian hul på et helt nyt kapitel

Christian Elhauge med sine forældre, Mogens og Tina. 
Christian Elhauge med sine forældre, Mogens og Tina. 
Foto: Claus Fisker
2023 byder på nye udfordringer for Christian Elhauge, der er kendt fra "Årgang 0".

Det er halvandet år siden, at Christian Elhauge begyndte at læse til finansøkonom, og nu er den 22-årige ”Årgang 0”-stjerne klar til at tage hul på et nyt kapitel.

Mandag 2. januar begynder han nemlig i praktik.

Christian vil være ejendomsmægler

- Jeg skal være i praktik i Home Højbjerg i tre måneder. Derefter skal jeg skrive en stor opgave, og så er jeg færdig med uddannelsen til sommer, fortæller Christian Elhauge, der er glad for at have valgt en uddannelse, hvor man skal sidde forholdsvis kort tid på skolebænken og til gengæld hurtigt kommer ud og får noget erfaring fra virkeligheden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efter sommerferien skal han påbegynde et traineeforløb, hvor han for alvor får prøvet kræfter med sit fag, og efter to år kan han kalde sig selv for ejendomsmægler.

- Det er svært sige, hvad fremtiden bringer, men drømmen er, at jeg skal være partner i en eksisterende forretning eller starte mit eget, fortæller ”Årgang 0”-stjernen videre.

Christian Elhauge er opvokset i Højbjerg i det sydlige Aarhus, hvor han nu også skal i praktik, men de seneste par år har han boet i en lejlighed i midten af byen.  

Christian Elhauge er i dag blevet 22 år. 
Christian Elhauge er i dag blevet 22 år. 
Foto: Privat

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden