Mandag, 19. december 2022 - af Caroline Andersen

Ny dommer i X Factor: Denne sang er Simon Kvamm særligt træt af

Simon Kvamm
Simon Kvamm
Foto: Hanne Juul
Simon Kvamm er ny dommer i dette års “X Factor”, men det er særligt én sang som den nye dommer har været irriteret over. 

Det er sangen ”Love yourself” med Justin Bieber, der irriterer forsangeren i “HUGORM”. Det er hverken selve sangen eller Justin Bieber, der er et problem for Simon Kvamm. Det er én enkelt linje i sangen, hvor den canadiske popsanger synger "My mamma don’t like you, and she likes everyone" som Simon Kvamm har et problem med. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Jeg har fået et tiltagende anstrengt forhold til den sang. Jeg synes den sætning er så ucharmerende. Så det fik jeg sagt til nogle deltagere, at jeg har det meget anstrengt med den sang, sagde Simon Kvamm til BILLED-BLADET ved et pressemøde om den nye sæson af "X Factor", der bliver vist d. 1 januar. 

Sangvalget havde derfor konsekvenser for Simon Kvamms oplevelse af deltagerne. Han havde svært ved at abstrahere fra sangen. 

- Når nogen så kom og begyndte at synge den sang, så jeg kunne jeg næsten ikke være i mig selv, fortalte Simon Kvamm og tilføjede, at han derfor var nødsaget til at bede nogle af deltagerne om at synge en anden sang.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden