Torsdag, 6. januar 2022 - af Liz Rørsig

Nyforlovet Mascha Vang: Sådan vil jeg giftes

Mascha Vang og Troels Krohn Dehli

Mascha Vang og Troels Krohn Dehli.

Foto: Gregers Overvad
Mascha Vang er blevet forlovet med kæresten Troels Krohn Dehli, og nu er bryllupsforberedelserne i gang.

Mascha Vang er lykkelig, for kæresten, Troels Krohn Dehli har friet til hende. Frieriet fandt faktisk sted i oktober sidste år, men først ved juletid delte Mascha Vang den dejlige nyhed på sin Instagram-profil. 

Kæresten friede til Mascha i garderoben, efter at hun og ”Vild med dans”-partneren havde medvirket i ”Knæk Cancer”-aftenen på Det Kongelige Teater.

- Troels gik på knæ, havde blomster og en fin ring. Han havde sin flotte smoking på og sagde en masse søde ting, som jeg ikke kan huske, for jeg blev så befippet. Det er en aften, jeg aldrig glemmer, siger en glad Mascha Vang til BILLED-BLADET.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Bryllupsplanerne udfordret

Bryllupsforberedelserne er i gang, men byder på udfordringer.  

- Jeg vil gerne have et stort, fint bryllup og har haft bestemte slotte i tankerne, men alt er optaget i år – selv på hverdage, så det er svært, fortæller Mascha.

- Jeg havde fundet tid i Marmorkirken, men der må man ikke filme eller tage billeder under seancen, og jeg vil jo gerne have det hele med. Så alle mine drømme er slået  til jorden nu, hvilket er lidt irriterende, siger Mascha Vang, der dog er fuld af fortrøstning og glæder sig til den fantastiske begivenhed. 

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden