Tirsdag, 15. juli 2014 - af Dorte Quist

Oddset-Jannis sidste frie nat

Foto: Martin Høien/AOP
Janni Christensen har forberedt sig på 15 måneders fængsel.

I dag smækkede fængselsdørene bag Janni Christensen, som vi kender under navnet Oddset-Janni.

I december blev hun idømt et år og tre måneders fængsel, fordi hun sammen med sin far havde forsøgt at franarre en velhavende, men syg, ældre mand for én million kroner samt forsøgt at sælge hans hus til 2,4 millioner kroner, skriver BT.

Da BT i går eftermiddag talte med den forhenværende model, havde hun dog ikke helt vænnet sig til tanken om livet bag tremmer endnu.

- Jeg føler ikke rigtig, at det her handler om mig. Jeg føler, at jeg er med i en dårlig film. Det er sådan noget, man ser i fjernsynet. Men nu skal jeg selv pakke og af sted og leve under helt andre regler. Jeg tror ikke rigtig, det går op for mig, før jeg står der i morgen klokken 10, forklarer Janni Christensen.

Har været ustabil

Hun brugte den sidste dag i frihed til at køre rundt og se venner og familie, mens aftenen blev brugt sammen med kæresten, mangemillionæren Karsten Ree, som hun flyttede ind hos i januar i år.

- Jeg har været ret ustabil. Det ene øjeblik har jeg været glad, og så har jeg været ked af det og grædt. Det er svært, når man skal sige farvel, og som du kan høre, er jeg nærmest ved at græde nu også, sagde Janni Christensen til BT i går.

Janni Christensen tror dog ikke, at hun og Karsten Ree kommer til at savne hinanden vildt, mens hun afsoner sin dom.

- Han kan jo besøge mig op til fem timer om ugen. Selvfølgelig er det ærgerligt at være adskilt, men det er jo ikke værre, end når nogen bliver sendt til Afghanistan eller skal arbejde i udlandet for en periode. Vi mener, at hvis kærligheden er stærk nok, så kan man klare al modgang, forklarer Janni Christensen.

Bekymret for kæledyrene

Hun er langt mere bekymret for sine to firbenede venner, hendes to hunde, der bliver passet hos nogle venner under fængselsopholdet.

Sagen udsprang af nogle lydoptagelser, hvor Janni Christensen angiveligt erkendte at have snydt en ældre mand. Optagelserne førte til en anholdelse i 2010, hvor hun blev varetægtsfængslet i fire måneder.

Selv har Janni Christensen hele tiden fastholdt, at hun kun havde en lille andel i sagen. Hun har indrømmet at have modtaget gaver for 100.000 kr. af manden. I 2012 blev Janni Christensen og hendes far i byretten idømt 21 måneders fængsel, som senere blev reduceret med seks måneder af Østre Landsret.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden