16. aug. 2019
Af af Henrik Salling og Stine Ramlyng

Ole Henriksen om Copenhagen Pride: Dét var mit bedste øjeblik

Ole Henriksen
Ole Henriksen
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Regnbueflagene er sendt til tops i København, som i disse dage fejrer kærligheden i mangfoldighedens tegn. Ole Henriksen fortæller her om sit bedste minde.

Gennem årene har en perlerække af kendisser deltaget i Copenhagen pride, som lørdag kulminerer med den store parade, hvor der er plads til alle.

Ole Henriksens bedste minde

Hele Danmarks cremekonge, Ole Henriksen, svarer her på, hvad hans bedste øjeblik med Priden har været.

- Mit bedste minde er nok fra for tre år siden, da jeg var vært på scenen. At få lov at introducere kunstnerne og give den fuld gas vr en stor ære. For mig var det imponerende, at så mange deltog.

- Det, at hele København var inddraget. At hele byen var udsmykket. Oh my god - en kæmpe udvikling. Det var en helt anden verden end den, jeg voksede op i. Danmark er nået så langt uanset seksuelle præferencer, siger Ole Henriksen til at BILLED-BLADET.

- I år glæder jeg mig til at være en del af paraden, og den dag i dag er jeg så stolt over at være den person, jeg er, slutter han.

I denne uges BILLED-BLADET kan du også læse, hvad Hans Pilgaard, Rufus Gifford og Charlotte Sparres bedste minder fra Priden er.

https://imgix.billedbladet.dk/storage_1/media/webgrafik_bb33-forsider_0.jpg

Læs mere om: