16. aug. 2018
Af Ulrik Ulriksen

Oliver Bjerrehuus og Joachim Knop til vild verdenspremiere

Joachim Knop og Oliver Bjerrehuus.
Joachim Knop og Oliver Bjerrehuus.
Foto: Bax Lindhardt
Der var fuld tryk på, da de to venner Oliver Bjerrehuus og Joachim Knop satte sig til rette i en helt ny og ret vild forlystelse i Tivoli.

To meget seje herrer var i hovedrollerne, da snoren i dag blev klippet til årets vildeste jubilæumsnyhed i Tivoli.

Oliver Bjerrehuus og Joachim Knop satte sig til rette i forlystelsen Tik Tak, som har kostet Tivoli godt 30 millioner kroner.

Oliver og Joachim fandt hurtigt ud af, at Tik Tak var alle pengene værd, da den sendte dem både vertikalt og horisontalt rundt, mens de blev udsat for en påvirkning på næsten 4G.

Oliver Bjerrehuus blev bange

For Oliver Bjerrehuus og Joachim Knop, der er på scenen til september ved premieren på ”Kærlighed ved første hik – The Musical”, var det en stor ære at klippe snoren og være en del af verdenspremieren med Tik Tak.

I øvrigt i fint selskab med Pjerrot.

- Min første reaktion var total panikangst, fordi de dér seler gik ned. Så er du stuck i de næste fem minutter, som heldigvis er fortrinlige. Du kan tage utørret vasketøj på, og så er du tør, når du kommer ud af den. Man bliver slynget rundt som i en tørretumbler. Det er helt fantastisk, sagde Bjerrehuus, og Joachim Knop var også godt tilfreds efter den vilde oplevelse.

- Tik Tak er tip-top, så enkelt kan det siges, lød det fra Knop.

Efter tre års arbejde er Tivolis nye forlystelsessatsning altså nu åbnet for gæsterne, der allerede valfarter til den.

Tik Tak byder på en tidsrejse, hvor man fastspændt svæver i fuld fart gennem tiden, og der garanti for svimmelhed, når der sættes gang i maskineriet.

Læs mere om: