12. jul. 2020
Af Trine Larsen

Overraskende nyt: Beckham-søn skal giftes

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/mega494828_018web.jpg
Foto: MEGA
Den tidligere fodboldspiller David Beckham og eks-Spice Girl hustruen, Victoria jubler på deres ældste søn, 21-årige Brooklyns vegne. Han skal nemlig giftes med den fire år ældre amerikansk rigmandsdatter, Nicola Anne Peltz.

Selvom de kun har dannet par i syv måneder, så er Brooklyn Beckham allerede sikke i sin sag, når det gælder kærligheden. For et par uger siden friede han til sin kæreste, skuespilleren Nicola Peltz og i går lagde parret selv nyheden ud på de sociale medier.

Under et billede af det forelskede par, der kigger hinanden dybt i øjnene, har 21-årige Brooklyn skrevet:

- For to uger siden spurgte jeg min sjæleven, om hun ville gifte sig med mig, og hun sagde ja. Jeg er den heldigste mand i verden. Jeg lover, at jeg bliver den bedste mand og den bedste far en dag. Jeg elsker dig, står der under billedet, som iøvrigt er taget af Brooklyns lillesøster, Harper, Beckham-parrets eneste datter, der fredag fyldte ni år.

Også Brooklyns forlovede, Nicola Peltz, har delt billedet af parret på Instagram og hun skriver glædestrålende: - Du har gjort mig til den heldigste pige i hele verden. Jeg kan ikke vente med at tilbringe resten af livet ved din side. Din kærlighed er den mest dyrebare gave. Jeg elsker dig så meget, baby, og tak, Harper, for dette billede, skriver den kommende "fru Beckham", som ikke afslører noget om, hvornår brylluppet skal finde sted.
Dét afslører Victoria Beckham heller ikke, men det fremgår tydeligt at Beckham-parret er begejstrede og glæder sig på parrets vegne. - Det er den MEST spændende nyhed. Vi kunne ikke være mere glade for, at Brooklyn Beckham og Nicola Peltz skal giftes. Vi ønsker jer så meget kærlighed og livslang glæde. Vi elsker jer begge så meget, skriver Victoria Beckham.

Læs mere om: