Søndag, 26. april 2020 — af Ulrik Ulriksen

Overrasket Claus Elming: Jeg er rigtig glad!

Claus Elming
Claus Elming
Foto: Hanne Juul
For Claus Elming kommer det som en positiv overraskelse, at Danmark i en helt særlig sportsgren gør sig bemærket i USA.

Det har indtil videre været nærmest umuligt for en dansker at gøre sig godt bemærket i USA i amerikansk fodbolds fineste liga NFL, som sportsjournalisten og den tidligere Vild med dans-vært Claus Elming har fuldt tæt i mange år.

Claus Elming glæder sig

Nu sker der dog for alvor noget, og det vækker opsigt og vild begejstring hos Claus Elming, der natten til søndag kunne se talentfulde Steven Nielsen, 23 år, blive den tredje dansker i løbet af fire år til at sikre sig en kontrakt i NFL-ligaen i USA.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den unge dansker, Steven Nielsen, er over to meter høj og vejer 130 kilo, og han skal bruge sin fysik for holdet Jacksonville Jaguars, hvilket Claus Elming ser frem til at følge.

Fedt at tale om dansker

- Jeg er rigtig glad på dansk footballs vegne, siger Claus Elming til Ekstra Bladet.

Elming optræder som ekspert i podcasten NFL Showet, og det bliver selvfølgelig fedt for Claus at have en dansk spiller at tale om.

Levende dansk legende

Også et par andre danskere har de senere år markeret sig i amerikansk fodbold, men ingen kommer naturligvis op på siden af den levende legende Morten Andersen, der i mange, mange sæsoner leverede varen som kicker eller sparker, og som derfor gjorde sig fortjent til en plads i amerikansk fodbolds Hall of Fame.

BILLED-BLADET nr. 17, 2020.
Foto: BILLED-BLADET

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden