Tirsdag, 20. april 2021 - af Laura Dalgård Hansen

Premieren på Cirkusrevyen nærmer sig: Ulf Pilgaard klar til sidste omgang

Ulf Pilgaard

Ulf Pilgaard

Foto: Lars H. Laursen
Ulf Pilgaard kan i år fejre 40-års jubilæum i Cirskurevyen.

Sidste år måtte satte corona en stopper for revyer landet over, men nu er Cirkusrevyen klar til comeback.

De sidste forberedelser er i fuld gang, og Ulf Pilgaard er klar til sin sidste tur i manegen.

Premieren er planlagt til 6. maj, og i denne uge var det tid til en af de faste traditioner: Holdet bag årets revy smed sko og strømper og satte fodaftryk i en cementflise foran teltet på Bakken.

Det har 80-årige Ulf Pilgaard prøvet rigtig mange gange før. Helt præcist siden 1988, hvor revyholdets fødder i cement første gang fik plads foran teltet. 

- Det er mærkeligt at tænke på, at der fremover vil være fliser foran teltet, hvor mit fodaftryk ikke er på, men jeg glæder mig til en sidste omgang her på Bakken, hvor jeg kan få sagt et ordentligt farvel til de mange mennesker, der har fulgt mig og Cirkusrevyen gennem så mange år”, siger Ulf Pilgaard i en pressemeddelelse.

Han takker af efter 40 år i teltet på Bakken, og forhåbentlig bliver det en sæson med masser af publikum og gode grin.

115.000 har allerede sikret sig en billet, men ifølge Cirkusrevyens direktør Torben Træsko afventer man fortsat myndighedernes retningslinjer, som er altafgørende for, at revyen kan nå i mål med afviklingen af årets forestillinger.

- Jeg tror ikke, jeg kan forklare i ord, hvor meget jeg glæder mig til at kunne åbne dørene til teltet. Lige nu sidder vi sammen med resten af kulturlivet i Danmark på nåle og venter på de afgørende svar om, hvordan vi må spille, og ikke mindst hvor mange gæster, vi må byde velkommen til hver forestilling. Vi er en smule utålmodige, og det er der sikkert mange gæster, der også er. Men klar, det bliver vi, fortæller Torben ”Træsko” Pedersen.

Premieren ventes at være den 6. maj, og med på årets revyhold er foruden Ulf Pilgaard også Lisbet Dahl, Merete Mærkedahl, Niels Ellegaard, Henrik Lykkegaard og Niels Olsen.

Foto: Henrik Petit

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden