Mandag, 25. januar 2016 — af Trine Larsen

Puk Elgård om ny værtsrolle: Nødt til at komme ud af studiet

Puk Elgård
Puk Elgård
Arkivfoto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Go' Morgen-værten Puk Elgård er ny vært i tredje sæson af bolig-bygge-programmet "Nybyggerne", der 3. februar har premiere på TV 2.

Normalt kan TV-værten Puk Elgård nydes på TV 2's Go'Morgen hver weekend, men fra 3. februar, faktisk på Puk Elgårds fødselsdag, kan den populære TV-vært også ses som vært på programmet "Nybyggerne" på samme kanal. Hun overtager værtsrollen efter Peter Ingemann, der tidligere har stået i spidsen for det populære program.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Her får fire forskellige par fire identiske huse, de skal omdanne til drømmeboliger - boliger til 3,4 millioner kroner, som et af parrene selv kan være så heldige at vinde.

Læs flere artikler om Puk Elgård - klik her

- Det har været vildt spændende at lave og skidesjovt at følge sådan en proces. Og jeg er bare vildt imponeret over de fire par, for det er ikke småting, de udsættes for og overkommer. Nogle af dem har jo aldrig prøvet sådan noget før, og når jeg tænker på, at folk har slået ihjel for mindre! Tænk på, hvordan man kan skændes over at skulle samle et skab - her skal de altså bygge et hus. Og ofte skal det ske under stort pres. Nej, jeg er meget, meget imponeret over, hvor hårdt de arbejder, siger Puk Elgård, der ikke selv er handyman-typen, omend hun både kan vælte en væg og skifte en vandlås.

Vil gerne ud af studiet

- Jeg kan godt lide indretning. Men ellers er jeg nok mere til de hurtige løsninger og ikke speciel grundig - nogen vil sige sjusket, fordi det skal gå så stærkt med mig. Jeg er typen, der maler rundt om malerierne, ler Puk Elgård, der har haft en vidunderlig tid, mens programmerne blev optaget.

- Altså, jeg har lavet TV i 21 år og tror ikke, jeg har haft det så godt og sjovt arbejdsmæssigt, som jeg har på Go' Morgen Danmark. Men jeg er også nødt til engang imellem at komme ud af studiet. Jeg er jo et udemenneske, der godt kan li' at være udenfor og gå i gummistøvler, så "Nybyggerne" lå ligefor til mig, siger Puk Elgård begejstret.

Seerne bestemmer, hvem der vinder

- Jeg bor i Hareskoven og ikke så langt fra "Nybygger"-husene, der er blevet bygget i Farum. Så jeg har kunnet cykle på arbejde og synes, det var sjovt og dejligt at kunne sætte lidt fokus på området nord for København, siger Puk Elgård, der netop nu er ved at lægge sidste hånd på optagelserne, der jo reelt er en konkurrence, fordi de bedste "Nybyggere" ved finalen vinder dét hus, de har bygget og indrettet til en værdi af 3,4 millioner kroner.

- Det er jo vildt, ikke? Men det har jeg altså ingen hverken indflydelse på eller idé om, hvem bliver. For det er nemlig seerne, som i sidste ende ved finalen skal vælge vinderne, siger Puk Elgård, der glæder sig til premieren på programmet, der blev optaget sidste år.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden