Torsdag, 5. januar 2023 - af Laura Dalgård Hansen

Rachel fra Årgang 0: Sådan går det hende i dag

Rachel Ellebye
Rachel Ellebye
Foto: Dan Mariegaard
De unge stjerner fra "Årgang 0" er efterhånden blevet voksne, og her fortæller Rachel Ellebye, hvordan der går hende i dag.

Rachel, Stephanie, Emma og Christian er blevet fulgt af et kamera det meste af deres liv, men da ”Årgang 0” sluttede for tre år siden, var det også slut med at følge teenagerne på tv.

Siden dengang er de blevet voksne mennesker, der har fået fart på livet, og flere af dem er i fuld gang med deres uddannelse.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Bor i Spanien

Rachel Ellebye læser sprog og kultur på Københavns Universitet, og de seneste måneder har hun klaret studierne fra Spanien, hvor hun har været på udveksling.

– Det er en helt fantastisk oplevelse og meget anderledes fra dengang, jeg var i Argentina, for jeg står på egne ben og skal klare alt det praktiske selv, fortæller 22-årige Rachel til BILLED-BLADET.

Hun bor i en lejlighed sammen med fem andre.

Julen har hun dog tilbragt hjemme i Aabenraa hos forældrene Lars og Theresia og storebror David. Over jul og nytår har de haft besøg af Icaro, der kommer fra Brasilien, og som også har været med i ”Årgang 0”, fordi han for nogle år siden var på udveksling i Danmark og boede hos familien i Sønderjylland.

Lars og Theresia er for en stund flyttet tilbage til Aabenraa, mens præstegården i Felsted bliver renoveret. 

– Det har været rigtig hyggeligt og dejligt at være tilbage i Aabenraa, hvor jeg boede, fra jeg var ni til 16 år. Det er sjovt at se barndomsbyen og de gamle venner, fortæller Rachel, som netop er rejst retur til Spanien. Her skal hun være i en måneds tid, inden hun vender tilbage til Danmark og flytter tilbage i lejligheden på Amager, som har været lejet ud, mens hun har været på udveksling.

– Her i julen har jeg fået en forsmag på at være tilbage i Danmark, og det bliver dejligt at komme hjem igen med en masse erfaringer. Jeg glæder mig også til at se mine venner.

Til februar vender Rachel hjem til Danmark efter et halvt år i Spanien. 
Til februar vender Rachel hjem til Danmark efter et halvt år i Spanien. 
Foto: Privat

Når Rachel vender hjem, skal hun i gang med at skrive sin bachelor, og så har hun planer om at søge ind på kandidaten ’interkulturelle markedsstudier’. Hun afviser ikke, at hun måske skal bo i udlandet igen på et tidspunkt – sikkert er det, at fremtiden ligger åben.

– Jeg tager det, som det kommer og glæder mig til at se, hvad muligheder der er både under og efter uddannelsen, lyder det videre fra ”Årgang 0”-stjernen.

Stephanie, Christian, Emma og Rachel fra "Årgang 0" er blevet voksne. 
Stephanie, Christian, Emma og Rachel fra "Årgang 0" er blevet voksne. 
Foto: TV 2

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden