19. jul. 2023
Af Laura Dalgård Hansen

Rasmus Staghøj og Chris Anker Sørensen var gode venner og kollegaer - på et punkt var de dybt uenige

Rasmus Staghøj og Chris Anker Sørensen. 
Rasmus Staghøj og Chris Anker Sørensen.
Foto: Martin Høien og Jesper Sunesen
Efter 25 dage med Tour de France er det dejligt at komme hjem og få noget ordentligt og velkendt mad, men vennerne Rasmus Staghøj og Chris Anker Sørensen var bestemt ikke enige om, hvad menuen skulle bestå af.

Rasmus Staghøj har længe været en del af TV 2’s hold under Tour de France, og i år er ingen undtagelse.

Han er i Frankrig i 25 dage for at dække verdens største cykelløb, og det er både sjovt og hårdt undervejs.

- Det værste er, at vi spiser så dårlig mad. Man bliver så træt af det til sidst. Vi laver prøver og gør klar, når alle andre spiser. VI får, hvad der er i nærheden af pizza og kebab eller en sandwich. Nogle gange føler jeg ikke, jeg har tid til at spise, og så står jeg klokken 22 om aftenen og spiser en slatten pizza. Når jeg er stresset, er jeg ikke så god til at spise, forklarer Rasmus Staghøj.

Derfor glæder han sig også til hvert år at komme hjem og få noget mere ordentlig mad. Blandt kollegaerne på TV 2 er de dog ikke altid enige om, hvad de savner mest, efter at have opholdt sig i Frankrig gennem næsten en måned.

Rasmus Staghøj og Chris Anker Sørensen. 
Rasmus Staghøj og Chris Anker Sørensen.
Foto: Jesper Sunesen

I flere år dækkede Rasmus Staghøj Tour de France sammen med Chris Anker Sørensen, og de to venner og kollegaer var bestemt ikke enige, når det kom til menuen efter Tour de France.

- Dengang jeg dækkede Tour de France med Chris Anker Sørensen, sagde jeg, at når jeg kom hjem, kunne jeg godt lide at lave boller i karry. Chris kunne ikke komme i tanker om noget, han havde mindre til at spise end det. ”Det er jo kogt fars”, sagde han til mig … Det havde han jo ret i. Det tænker jeg på, når jeg en sjælden gang imellem laver boller i karry, fortæller Rasmus Staghøj med et smil om vennen, der omkom i en ulykke for knap to år siden.

Læs mere om: