19. feb. 2020
Af Laura Dalgård Hansen

Rita-stjerne skal giftes

Peter Gantzler, Mille Dinesen, Laura Bach, Lykke Sand Michelsen, Morten Vang Simonsen og Nikolaj Groth. 
Peter Gantzler, Mille Dinesen, Laura Bach, Lykke Sand Michelsen, Morten Vang Simonsen og Nikolaj Groth.
Foto: Hanne Juul
Den 29-årige skuespiller Morten Vang Simonsen har succes som skuespiller i Sverige, og nu har han også friet til sin svenske kæreste.

Herhjemme kender mange skuespilleren Morten Vang Simonsen fra ”Rita” og ”Sommeren 92”, men i Sverige er han kendt som en af stjernerne i den populære serie ”Familien Löwander”.

Og nu skal den 29-årige danske tv-stjerne giftes med sin svenske kæreste, Iskra Kostic.

Kærester og kollegaer

De to mødte hinanden, da de begge begyndte på skuespilleruddannelsen i Göteborg for cirka fire og et halvt år siden.

- Vi kom i samme klasse og blev kærester efter en måned, og nu arbejder vi også på samme teater, fortæller Morten Vang, der stadig bor i Göteborg med sin kæreste.

Og det var også her i byen, at han for nylig friede til hende.

Romantisk frieri

- Jeg vidste, vi skulle være sammen for evigt, og under forberedelserne til en forestilling fik jeg tanken om at fri. Jeg købte en ring og gik rundt med den i en uges tid.

- Vi gik en tur på en plads med udsigt over byen, hvor vi også gik, da vi blev kærester. Så sagde hun: ”Det kunne være sjovt, hvis du friede nu”. Og så gjorde jeg det, fortæller Morten Vang.

- Det var et stort øjeblik.

BILLED-BLADET har fået lov til at dele Morten Vang Simonsens Instagram-opslag, der viser det nyforlovede par.

Dansk tv-stjerne i Sverige

Noget andet der også er stort, er, at den danske stjerne har fået en stor rolle i den tredje sæson af den populære svenske tv-serie ”Familien Löwander”.

- Det var kæmpestort, fortæller han om at være med i den populære serie, der blev sendt på svensk tv i efteråret. Og den store popularitet er også noget skuespilleren mærker.

- Jeg pendler hver dag til teateret, og jeg plejer bare at sidde og læse lidt i toget. Men hver dag er der nogen, der tager fat i mig, fordi de har set mig i serien. Det er sjovt at blive mødt af folk, som om de kender mig.

Den tredje sæson af ”Familien Löwander” ventes af få dansk tv-premiere på DR1 til foråret.

Læs mere om: