Rørende video: Syge børn overrasker Sisse Fisker

Sisse Fisker.

Sisse Fisker.

Foto: Birger Storm
Grundlægger af SMILfonden og tidligere TV-vært, Sisse Fisker, blev både glad og rørt, da hun på arbejdet blev overrasket af tre syge børn, der havde noget på hjerte.

Den 42-årige tidligere TV-vært Sisse Fisker har trukket sig væk fra TV-verdenen og er i dag direktør i SMILfonden, som hun selv grundlagde i 2014. 

- Jeg elsker det. Jeg arbejder mere end nogensinde før, men jeg elsker det mere end nogensinde før, fortalte Sisse Fisker for nylig til BILLED-BLADET. 

SMILfonden er med til at give syge børn og deres familier en pause fra hverdagen, ligesom den også er med til at skabe nye fællesskaber.

 

Rørt Sisse Fisker

Det har de tre piger Natasja, Laura og Rebecca selv mærket. De har alle tre forskellige diagnoser, men de har mødt hinanden og er blevet gode veninder på grund af SMILfonden.

Derfor overraskede de for nylig Sisse Fisker for at fortælle hende, hvor glade de er for den forskel, som hun og SMILfonden gør.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Det er der kommet en meget rørende video ud af, som BILLED-BLADET har fået lov til at dele.

Under et møde overrasker de tre piger en intetanende Sisse Fisker, som bliver både glad og rørt over de flotte ord fra Natasja, Laura og Rebecca.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden