Torsdag, 2. marts 2023 — af Regitze Ørnstrup Christensen

Romantisk og glædelig nyhed: Christiane Schaumburg-Müller og Daniel Åxman er blevet gift

Christiane Schaumburg-Müller og Daniel Åxman
Christiane Schaumburg-Müller og Daniel Åxman.
Foto: Mikael Rieck
Den tidligere tv-værtinde og milliardæren er torsdag blevet gift på Gentofte Rådhus.

På årets anden officielle forårsdag har solen skinnet over København fra en skyfri himmel. En smuk dag, der bringer en skøn nyhed med sig.

Torsdag har den tidligere ”Vild med dans”-vært Christiane Schaumburg-Müller og hendes kæreste Daniel Åxman nemlig sagt ja til hinanden på Gentofte Rådhus.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det afslører hun på sin Instagram-profil, hvor hun deler et smukt billede af hende og hendes nye mand. Til billedet skriver hun ”Mr. and Mrs. Åxman” efterfulgt af datoen for vielsen. Noget kunne altså tyde på, at Åxman kommer til at indgå i hendes navn fremover. I hvilken konstellation er dog endnu ukendt.

Under billedet vælter det ind med kærlige lykønskninger til det nye ægtepar fra både kendte venner, og dedikerede følgere af Christiane Schaumburg-Müller.

Hvad resten af dagen bringer, er stadig hemmelige, men mon ikke at de to skal fejre deres kærlighed med mennesker, de elsker og har kær.

Tilbage i marts 2022 delte de den lykkelige nyhed om forlovelse, og selvom brylluppet og bryllupsdatoen har været hemmeligholdt, så har den tidligere tv-vært løbende opdateret sine følgere på Instagram om forberedelserne.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden