Tirsdag, 24. januar 2023 - af Julie Nolsöe

Rufus Gifford deler nyt om sin hjerteopererede mand: Denne rørende ting bad han om at få efter operationen

Rufus Gifford og Stephen DeVincent
Rufus Gifford og Stephen DeVincent
Foto: MEGA
Rufus Giffords mand, Stephen DeVincent, havde et meget specifikt og rørende ønske umiddelbart efter sin omfattende hjerteoperation

For få dage siden delte Rufus Gifford den triste nyhed, at hans elskede mand, Stephen DeVincent, havde været igennem en omfattende hjerteoperation. 

Det delte han i et Instagram-opslag, hvor han skriver under et billede af sig selv ved siden af Stephen i hospitalssengen:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"I går, i løbet af otte timers åben hjerteoperation, udførte de fantastiske mænd og kvinder på Mass General Hospital fem bypass og en klapreparation på hans hjerte".

Rufus Gifford gav i opslaget også udtryk for, at han er fortrøsningsfuld, og det lader heldigvis også til, at både operationen og forløbet bagefter er gået som håbet. 

Ville have sin vielsesring på

I hvertfald er Rufus Gifford i går, den 22. januar, kommet med endnu en opdatering på sin Instagram, fem dage efter sin mands operation. 

Under et billede af en lidt mere smilende Stephen, stadig liggende i hospitalssengen og omgivet af slanger og hospitalsudstyr, skriver Rufus Gifford, at Stephen fortsat er indlagt på intensiv-afdelingen.

Her er det ikke svært at forestille sig, at timerne på hospitalet kan være lange og ensformige.

Heldigvis har Stephen fundet en stor støtte i sin mand i løbet af de svære dage, og blandt andet har Rufus sørget for at spørge Stephen, om der var noget særligt han ønskede lige efter sin operation.

Her lød det rørende og romantiske svar, at han meget gerne ville have, at Rufus gav ham sin vielsesring på, som han ellers måtte tage af forud for operationen. 

"Aldrig har jeg været mere glad for at bringe noget til nogen", skriver Rufus Gifford i sit opslag. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden