5. jun. 2023
Af Laura Dalgård Hansen

Så sødt! Christopher sendte kæmpe kærlighedserklæring til hustruen Cecilie Haugaard

Christopher og Cecilie Haugaard
Christopher og Cecilie Haugaard
Foto: Martin Høien
Christopher og Cecilie Haugaard har to små børn og to karrierer at passe, men travlheden er ikke noget, der udfordrer parforholdet, forsikrede sangeren, da han forleden var til premiere på "A Beautiful Life".

Den forgangne uge har været vild for sangeren Christopher, for der har været verdenspremiere på Netflix-filmen ”A Beautiful Life”, der har ham i hovedrollen, og som kan ses af mennesker i 190 lande verden over.

Da der tirsdag aften var premiere i Imperial i København, var der mange mennesker at takke, men den allerstørste gik til hans hustru, Cecilie Haugaard, som han torsdag den 1. juni kunne fejre fireårs bryllupsdag sammen med.

- Da jeg mødte dig første gang, vidste jeg, du skulle føre mine børn. Jeg skrev ”A Beautiful Life”, inden du blev gravid, og nu har du været gravid, og du er kernen i mit smukke liv, og det er jeg ret sikker på, du bliver ved med at være. Jeg elsker dig meget højt, lød den smukke kærlighedserklæring fra Christopher, som trådte op foran det store lærred, da filmen var færdig, og sendte de søde ord i retning mod sin hustru, der sad i salen blandt de flere hundrede premieregæster.

Det er ham selv, der har skrevet titelsangen til filmen, der handler om, hvordan man får karrieren til at hænge sammen, når man pludselig skal have et barn.

Christopher og Cecilie Haugaard er netop blevet forældre til deres anden datter. Isabella kom til verden i slutningen af april, og så har de også lille Noelle på to år.

Der er med andre ord meget at se til for småbørnsfamilien, ligesom der også er to karrierer at passe, men på den blå løber forud for premieren, forsikrede Christopher, at travlheden ikke er noget, der går ud over parforholdet.

- Hvis der er én ting, som Cecilie og jeg ikke mangler, så er det passion og lidenskab. Det kommer meget naturligt. Vores kærlighed har aldrig været stærkere, lød det fra sangeren.

Der blev ikke sparret på kyssene, da Cecilie Haugaard gjorde Christopher selskab på den blå løber. 
Der blev ikke sparret på kyssene, da Cecilie Haugaard gjorde Christopher selskab på den blå løber.
Foto: Martin Høien
Christopher og Cecilie Haugaard er gode til at holde parforholdet i live. 
Christopher og Cecilie Haugaard er gode til at holde parforholdet i live.
Foto: Martin Høien

Læs mere om: