Onsdag, 29. april 2020 — af Helle Skram de Fries

Sådan bliver Lisbeth Østergaard glad igen når corona-krisen kradser

Lisbeth Østergaard.
Lisbeth Østergaard.
Foto: Peter Grosen
39-årige Lisbeth Østergaard har fundet en kur mod dårligt humør.
- Humøret svinger en del for tiden, og det er ok, lyder det fra den tidligere tv-vært Lisbeth Østergaard.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Da hun forleden aften var godt og grundigt træt af det hele, hjalp det med en tur i arkivet.

Et herligt foto

Her fandt hun nemlig det her herlige foto fra den yngste søn Carlos 1-års fødselsdag og delte det på sin instragram-profil, som BILLED-BLADET har tilladelse til at bringe fotos og tekster fra.
Foto: Privat
- Den 12. maj fylder han to år, men vi kan jo ikke rigtig fejre det. Jeg tror, vi ender med bare at blive os fire, fortæller Lisbeth Østergaard, der sammen med manden, Ralf Østergaard Christensen også har sønnen Viggo på fem.
Foto: Privat
- Når vi vågner har vi tøj at tage på kroppen, vi har mad, vi har tag over hovedet, og så har vi de her to skønne unger. Det er jeg dybt taknemmelig for, lyder det fra Lisbeth Østergaard. Lisbeth Østergaard er helt bevidst om, at der er mange, der er utroligt meget hårdere ramt af krisen end hun selv og hendes mand.
Foto: Thomas Laursen
-Og det er jo forfærdeligt. Så har vi det jo godt. Ralf er stadig på job, og nogle gange tager ungerne og jeg på tur med tasken pakket med snacks, på med cykelhjelmen og op i ladcyklen. Forleden var vi på legepladsen halvanden time, inden Carlo skulle sove til middag.

Husk de gode ting

De gode ting husker Lisbeth Østergaard på, når humøret dykker. - 5. juni bliver jeg 40 år. Det har jeg det fint med, men jeg kan ikke overskue at arrangere noget endnu. Hvis der ikke er lukket mere op, finder jeg måske på noget med at invitere de nærmeste veninder. Men det kan også ske, jeg bare venter.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden