Sådan bliver Suzanne Bjerrehuus forkælet af sin mand

Suzanne Bjerrehuus og Asger Aamund.

Suzanne Bjerrehuus og Asger Aamund.

Foto: Jesper Sunesen
Asger Aamund disker op med hjemmebag til hustruen.
Mens Suzanne Bjerrehuus har kastet sig over symaskinen og genopfrisket sine tidligere færdigheder i at sy med rynkebånd, så huserer hendes mand, Asger Aamund, i køkkenet.
Her excellerer han i brødkunsten mangfoldigheder.
Det resulterer både i hjemmebagt rugbrød og landbrød.
BILLED-BLADET har tilladelse til at bringe de to fine billeder af den stolte bagermester Asger med de flotte resultater.
”Rugbrød lavet med 500 g rugmel, grahamsmel, knækkede rugkerner og surdej. Man kan ikke lave et rugbrød uden surdej, siger bagermesteren.”, skriver Suzanne Bjerrehuus til fotoet herunder.
Foto: Privat
”Surdejslandbrød lavet på hvedemel og sigtemel.” lyder teksten til billedet herunder.
Foto: Privat
Lækkert ser det ud, og man kan forstille sig, hvor godt det må smage – lige færdigbagt, stadig lunt og så bare smør på. 
 
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden