22. jul. 2020
Af Helle Skram de Fries

Sådan bliver Suzanne Bjerrehuus forkælet af sin mand

Suzanne Bjerrehuus og Asger Aamund.
Suzanne Bjerrehuus og Asger Aamund.
Foto: Jesper Sunesen
Asger Aamund disker op med hjemmebag til hustruen.
Mens Suzanne Bjerrehuus har kastet sig over symaskinen og genopfrisket sine tidligere færdigheder i at sy med rynkebånd, så huserer hendes mand, Asger Aamund, i køkkenet.
Her excellerer han i brødkunsten mangfoldigheder. Det resulterer både i hjemmebagt rugbrød og landbrød.
BILLED-BLADET har tilladelse til at bringe de to fine billeder af den stolte bagermester Asger med de flotte resultater. ”Rugbrød lavet med 500 g rugmel, grahamsmel, knækkede rugkerner og surdej. Man kan ikke lave et rugbrød uden surdej, siger bagermesteren.”, skriver Suzanne Bjerrehuus til fotoet herunder.
https://imgix.billedbladet.dk/capture_7.jpg
Foto: Privat
”Surdejslandbrød lavet på hvedemel og sigtemel.” lyder teksten til billedet herunder.
https://imgix.billedbladet.dk/capture_asger_surdej.jpg
Foto: Privat
Lækkert ser det ud, og man kan forstille sig, hvor godt det må smage – lige færdigbagt, stadig lunt og så bare smør på.

Læs mere om: