Sådan bliver Suzanne Bjerrehuus forkælet af sin mand

Suzanne Bjerrehuus og Asger Aamund.
Foto: Jesper Sunesen
Mens Suzanne Bjerrehuus har kastet sig over symaskinen og genopfrisket sine tidligere færdigheder i at sy med rynkebånd, så huserer hendes mand, Asger Aamund, i køkkenet.
Her excellerer han i brødkunsten mangfoldigheder.
Det resulterer både i hjemmebagt rugbrød og landbrød.
BILLED-BLADET har tilladelse til at bringe de to fine billeder af den stolte bagermester Asger med de flotte resultater.
”Rugbrød lavet med 500 g rugmel, grahamsmel, knækkede rugkerner og surdej. Man kan ikke lave et rugbrød uden surdej, siger bagermesteren.”, skriver Suzanne Bjerrehuus til fotoet herunder.

Foto: Privat
”Surdejslandbrød lavet på hvedemel og sigtemel.” lyder teksten til billedet herunder.

Foto: Privat
Lækkert ser det ud, og man kan forstille sig, hvor godt det må smage – lige færdigbagt, stadig lunt og så bare smør på.
Seneste nyt

Dennis Ritter om tiden efter Chris Ankers død: ...

Sødt øjeblik: Prinsesse Isabella sørgede for at ...

Kronprins Frederik deler billede fra tour-bilen: Sender ...

Vejrvært Sara Maria Franch-Mærkedahl: Her er hendes ...

Prins Gustav og prinsesse Carina: Det her er en ...

Christian Degn om at blive far: Det er en eksplosion ...
Udvalgt til dig
Fra forsiden