Sådan fejrede Mascha Vang datterens fødselsdag

Foto: Martin Høien (BILLED BLADET)
Mascha Vang holdt to-års fødselsdag for sin datter og havde både Hollie Nolias far Nicolas Kiesa og kæresten Andreas Bo Pedersen – hvis søn Anton snart fylder 16 år - med til ballon-fest på Frederiksberg.

Mascha Vang havde sørget for balloner i alle størrelser og mange farver, da hun i går holdt to -års fødselsdag for sin datter Hollie Nolia.

Mascha benyttede lejligheden til at også at fejre kæresten Andreas Bo Pedersens yngste søn Anton, der fylder 16 år den 29. oktober.

- Vi havde besøg af hele familien fra Jylland, og hele Andreas’ familie samt børnenes forældre og skønne venner, skriver Mascha på sin blog.

- Vi holdt det på Maude’s Salon på Frederiksberg, hvor der simpelthen er SÅ hyggeligt!!

- Vi endte med at blive 50 i alt til formiddagshygge, morgenmad, varm kakao, champagne og kage.

- Når nu vi ikke skulle holde det hjemme, var dette det hyggeligste sted, jeg kunne finde – der er lidt hjemlig stue over det, maden er god og personalet så søde. Vi elskede at være der og havde en virkelig god dag – tænk vores lille skat er 2 år, og løber rundt og siger hurra hurra, skriver den stolte mor blandt andet.

På sin blog har Mascha Vang lagt billeder op, der viser de mange balloner, og ikke mindst den store bamse, som Hollie Nolias far, Nicolas Kiesa, kom med i fødselsdagsgave.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden