14. jan. 2021
Af Helle Skram de Fries

Sådan fejrer Tina Lund sin 40-års fødselsdag

Tina Lund.
Tina Lund.
Foto: Birger Storm
Springrytteren Tina Lund må holde en afdæmpet rund fødselsdag i Dubai.
Springrytteren Tina Lund, der blandt andet også er kendt fra tv-programmet ”Forsidefruer” fylder 14. januar 40 flotte år.
Tina Lund ville naturligvis gerne have holdt et brag af en fest, men det må vente. Tina Lund har de seneste mange år boet i Dubai sammen med sin mand, Allan Nielsen og parrets to børn, sønnen Louis på otte og datteren Lilly på fem. Allan Nielsen har – fra et tidligere ægteskab – døtrene Ida Marie, Emma Sofie og Nana Louise.
På billedet herunder er Tina og Allan sammen med børnene Louis. Lilly og Nana Louise på 16.
https://imgix.billedbladet.dk/20200718_mr_tisvildeleje_03_1.jpg
Foto: Mikael Rieck

Begrænset fest

- Vi må højst være otte på restaurant, så det sætter nogle grænser for festen, fortæller fødselaren til BILLED-BLADET. - Jeg skal fejre dagen med min familie. Og alle er her – både mine tre bonusbørn og mine forældre, fortæller Tina Lund, der er datter af Flemming og May-Britt Lund. Frokosten indtager 40-års fødselaren sammen med nogle veninder.

Håber på sommerfest

Herudover håber Tina Lund, at der er så meget styr på corona-situationen, at det bliver muligt at holde en stor fest til sommer. - Allan bliver jo 50 til marts, og så kunne det være skønt at fejre de to runde dage med en samlet fest, forklarer Tina Lund. Det bliver i så fald en 90-års fødselsdag, og den kunne meget vel finde sted i Danmark.

Sommerhus i Rågeleje

Familien har nemlig sommerhus i Rågeleje og nyder hvert år at tilbringe sommeren i Danmark.
https://imgix.billedbladet.dk/20170814_bst_30r2790_4_1tina_lund_raageleje.jpg
Men selve 40-års dagen tilbringer Tina Lund i Dubai. Her var der fra morgenstunden var sørget for, at dagen blev festlig.
https://imgix.billedbladet.dk/tina_40_aar_beskaaret.jpg
Foto: Privat

Læs mere om: