Sara Bro: Frygter kræft igen

Sara Bro

Sara Bro

Foto: Krestine Havemann/BILLED-BLADET
TV- og radioværten Sara Bro kan se en hård tid i møde. Som 27-årig fik Sara Bro brystkræft og for nylig er det blevet konstateret, at hun har forstadie til brystkræft. Nu har hun valgt at få sine bryster fjernet

Den populære radio og TV-vært Sara Bro har valgt at få begge sine bryster fjernet. Det sker, fordi lægerne har konstateret forstadie til brystkræft, en sygdom Sara Bro allerede fik og kæmpede hårdt med som kun 27-årig i 2001, hvor hun fik fjernet en knude i brystet med efterfølgende kemo-behandling og stråler. Men nu 15 år efter første kamp mod sygdommen skal Sara Bro til igen at kæmpe. Derfor har hun sagt ja til, at få begge sine bryster fjernet for at eliminere,  at sygdommen udvikler og spreder sig.

Nyheden om Sara Bros sygdom sendte hun selv ud fredag via Instagram, hvor hun skrev til de mange lytteren på P3, som hun hver dag har lavet morgenradio for og vækker med sin friske stemme mellem kl. 6 og kl. 9. Lytterne må desværre undvære Sara det kommende stykke tid, for hun skal bruge alle kræfter på at komme sig og passe på sig selv og sin familie.

BILLED-BLADET har fået lov at bringe den meddelelse, som Sara Bro selv lagde på Instagram fredag;

Jeg vil beskytte mine børn

"Kære P3-lytter. Der er mange af jer, der igennem det sidste stykke tid har spurg,t hvorfor jeg ikke er på arbejde. Tusind tak for alle jeres søde beskeder. Normalt har vi jo en aftale om, at vi allesammen laver radio sammen fra 6-9 hver morgen på P3, men den aftale har jeg ikke rigtigt kunne holde på det sidste. Det er jeg rigtig ked af. Jeg savner jer rigtig meget. Men der er selvfølgelig en grund til det.

Når jeg ikke har fortalt det før nu nu, så er det fordi jeg har to børn som jeg prøver at beskytte så godt jeg kan. Og når du læser det her, vil jeg også bede dig om at tænke på mine børn, og hjælpe mig med at passe på dem.

Jeg har gået til årlige kontroller, siden jeg for 15 år siden havde brystkræft. Til min seneste kontrol var der desværre et forstadie til brystkræft. Jeg blev tilbudt en dobbelt masektomi, så jeg aldrig kan få brystkræft igen, og det har jeg sagt ja til.

Jeg vil egentlig helst på arbejde, men lægen siger den bedste medicin for mig lige nu er at blive derhjemme. Jeg gør alt hvad jeg kan for at blive frisk igen hurtigt, men vi høres altså først ved om et stykke tid" skrev Sara.

Meddelelse fik straks godt 17.000 "synes godt om" ligesom godt 1.600 sendte Sara Bro en personlig hilsen og kærlig opmuntring..

Det samme skal lyde herfra, hvor BILLED-BLADET ønsker Sara god og hurtigt bedring. 

 

LÆS MERE: Sara Bro drømmer om "Vild med dans"

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden