10. sep. 2013
Af Karina Didriksen

Sarah Louise i chok: Troede sønnen ville dø

Sarah Louise Christiansen, manden Michael og sønnen Albert.
Sarah Louise Christiansen, manden Michael og sønnen Albert.
Foto: AOP
Den kommende mor til to, Sarah Louise Christiansen, var bange for at miste sin lille dreng, da han for et par uger siden akut skulle opereres.

Sarah Louise Christiansens etårige søn Albert fik for noget tid siden konstateret MRSA, en form for stafylokokker, efter han havde døjet med sygdom i længere tid og små knopper på lårene.

For et par uger siden blev højgravide Sarah Louises værste mareridt så en realitet, da sygdommen blev forværret, og drengens ben svulmede op. Albert blev hasteindlagt og opereret, mens hans forældre sad chokeret i venteværelset og tænkte det værste.

- Efter operationen fik vi at vide, at NU ville han få det bedre, men det var ikke tilfældet, han fik bare endnu mere feber, og de gik i gang med en panik-antibiotikabehandling, som han kun responderede svagt på. Jeg var grædefærdig… troede han ville dø fra os, skriver en rystet Sarah Louise på sin blog.

Det var først efter tre dage på hospitalet, at lægerne fandt ud af, hvilken antibiotika drengen reagerede på, og derefter begyndte han at få det bedre.

Det er stadig uvist præcis, hvor bakterien stammer fra, så af frygt for at bakterien gemmer sig i familien hjem, har de valgt at flytte til en ny lejlighed.

- Jeg har ikke haft den store appetit, men den er så småt ved at vende tilbage i takt med, at Albert er blevet rask. Tanken om, at der skal ske ham noget, er det værste, jeg kan forestille mig. Mit liv ville stoppe… han er det vigtigste i mit liv, skriver hun.

Sarah Louise Christiansen er sat til at føde sit andet barn, en pige, den 20. september.

Læs mere om: