2. okt. 2013
Af Malan Joensen

Saseline: Jeg var ude i en ekstrem situation

Saseline Sørensen.
Saseline Sørensen.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET.
Bruddet med Frederik Fetterlein var så kompliceret, at Saseline og sønnen i en periode måtte bo på kvindehjem.

Saseline Sørensen og Frederik Fetterleins forhold sluttede i 2008, da sønnen Sean var syv måneder, og nu fortæller den tidligere ”S.O.A.P.”-sangerinde, model og TV-vært til MSN Stars, hvordan kaotisk hendes liv så ud i tiden omkring bruddet, der blandt andet skyldtes tennisspillerens utroskab.

På et tidspunkt pakkede hun en kuffert til sig selv og sønnen og tog ham med på et kvindehjem.

- Jeg var ude i en ekstrem situation. Jeg havde en kuffert og min søn, ingen lejlighed, ingen penge, intet arbejde. Det var alt sammen et clash af, at jeg befandt mig i en situation, hvor jeg ikke kunne komme væk fra Frederik. Jeg havde i en periode på otte måneder boet hos forskellige veninder og familie, men jeg kunne ikke slippe af med Frederik, som prøvede at gøre alt for at holde mig i et forhold, han længe inden allerede havde ødelagt... Jeg var fastlåst med en mand, som både fortalte venner og pressen, at vi stadig var et par, når virkeligheden så meget anderledes ud, fortæller hun til MSN Stars.

Saseline Sørensen medgiver dog, at begge parter havde en andel i krisen, og hun bebrejder ikke Frederik Fetterlein:

- I hele min graviditet var vores forhold ude på et sidespor, hvor vi begge måske kunne have handlet anderledes, end hvad vi gjorde... Uden at jeg behøver gå mere i dybden med det, så opførte vi os begge to irrationelt og dumt. Jeg kunne sidde her og bebrejde at det kun var hans skyld, når det var ham, som var utro flere gange, men jeg bebrejder ham ikke. Vi var fælles om det, der skete. Vi var vel det, man kan kalde den absolutte værste side af os selv. Min eneste tanke dengang var, at jeg skulle væk fra ham, og jeg vidste ikke, hvad jeg ellers skulle gøre... Jeg havde brug for hjælp og rådgivning til at komme videre, så vi kunne fungere som forældre for Sean, og ikke sidde fast i det usunde forhold.

Heldigvis har Saseline Sørensen og Frederik Fetterlein i dag et godt forhold til hinanden:

- I dag er han en rigtig god far, og Sean og ham har et fantastisk forhold. Det er det eneste, der betyder noget for mig... Og så kan jeg sagtens tilgive fortiden, og hvad han udsatte mig for. Det vigtigste er, at vi begge er gode forældre og kan finde ud af det sammen, fordi vi har en søn sammen, som ikke skal lide på grund af, at vi tog dumme valg, siger Saseline Sørensen, der også fortæller, at forældrene af og til mødes til middag med sønnen:

- Jeg kan tage hjem til middag hos Frederik, vi kan sidde og snakke som far, mor og barn, og det er fuldt ud bevidst. Sean skal ikke føle, hans far er et dårligt menneske, bare fordi jeg har syntes det på et tidspunkt. Det synes jeg ikke mere: Han tog nogle forkerte valg, og jeg ved, han elskede mig.

Læs mere om: