Torsdag, 23. februar 2023 — af Laura Dalgård Hansen

Se alle billederne: Kendte gæster til gallapremiere på musicalen Hair

Kendte til gallapremiere på Hair
Torsdag aften var der gallapremiere på musicalen Hair, og der var mange kendte gæster på den røde løber. Se billederne i galleriet herover.

Den røde løber var rullet ud på Østre Gasværk Teater torsdag aften, for her var der nemlig gallapremiere på den berømte musical ”Hair”.

Det var oprindeligt Andrea Lykke Oehlenschlæger, der skulle have spillet rollen som Dionne. Hun har tidligere brilleret i rollen som Whitney Houston i ”Bodyguard”-musicalen, og sidste år medvirkede hun i ”Vild med dans”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men på grund af graviditet er det alligevel ikke den 25-årige musicalstjerne, der står på scenen torsdag aften og de kommende uger. Til gengæld har man fundet en erstatning, der ligner hende utrolig meget, for det er hendes tvillingesøster, Saba Lykke, der har overtaget rollen.

- Jeg skal overtage min søsters rolle. Jeg har ikke stået på en scene før, og det bliver min første gang med mikrofon, men det er meget spændende. Jeg vil ikke sammenligne os, men jeg kan også noget. Jeg har jo fået rollen, fordi de mente, at jeg kunne løfte opgaven. Det er en udfordring, men en god én, fortalte Saba Lykke, da BILLED-BLADET forleden mødte de to tvillingesøstre på den røde løber.

- Jeg overværede en prøve i går, og jeg er helt rolig. Det lyder godt og ser godt ud. Men vi er jo forskellige, så hun skal også finde sin egen vej, sagde højgravide Andrea Lykke i samme forbindelse.

Netop Andrea Lykke var naturligvis med til gallapremieren torsdag aften. Se billedet af hende og de mange andre kendte gæster i galleriet herover.

"Hair" kan opleves på Østre Gasværk Teater frem til 23. april. 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden