SE BILLEDERNE: Kendte julehygger med anbragte børn

GALLERI: Kendisser til Børnehjælpsdagens julefester

Et stort antal danske kendisnavne deltager i Børnehjælpsdagens julefester, hvor anbragte børn får gaver og nyder en skøn julebuffet.

Onsdag, 14. december 2016 - af Majken Munk

I 16 år har det været en tradition, at Børnehjælpsdagen afholder julefester i otte forskellige byer. Her glæder kendte danskere anbragte børn og unge, der bor på døgninstitution eller opholdssted, med gaver og hyggeligt samvær. Og i år er selvfølgelig ingen undtagelse.

13 numre af BILLED-BLADET for 475 kr.
Klik her og se hvor meget du sparer!

Engagerede kendisser

Børnehjælpsdagen har en kæmpe flok af engagerede kendisser, hvor flere er ambassadører for Børnehjælpsdagen. Blandt dem er TV-værten Lisbeth Østergaard, sangeren Birthe Kjær, skuespilleren Peter Mygind og TV-værten Felix Smith. Senest er et firkløver af gæve gutter, bestående af TV-værten Bubber, skuespilleren Alexandre Willaume, rapperen Michael ’Jøden’ Christiansen og komikeren Karsten Green, blevet en del af den 18 personer store ambassadørgruppe hos Børnehjælpsdagen.

Positiv oplevelse i den svære juletid

Alle bidrager til at give de unge deltagere en positiv oplevelse, som har stor værdi på dette tidspunkt af året, hvor det kan være ekstra svært at bo uden for hjemmet uden mor og far.

LÆS MERE: Kendte kvinder sælger ud af deres tøj

Syv af de i alt otte fester er afholdt, og indtil videre har omrking 650 børn nydt godt af den årlige tradition. Ud over at børnene får en gave, har de også mulighed for at synge sange og få taget en skøn juleselfie med de kendte, der deltager ved festerne.