22. sep. 2021
Af Laura Dalgård Hansen

Se billederne: Kendte stjerner flokkedes til uhyggelig premiere

En række kendte danskere var tirsdag aften samlet i biografmørket, da der var gallapremiere på den nye Netflix-thriller "Kastanjemanden".

Et stjernespækket dansk skuespillerhold medvirker i den nye thrillerserie "Kastanjemanden", som inden længe har premiere på Netflix, og tirsdag aften var der storslået gallapremiere.

Serien er baseret på Søren Sveistrups bestseller af samme navn fra 2018, og i serieudgaven af mordmysteriet kan man opleve erfarne kræfter som Mikkel Boe Følsgaard, Danica Curcic, Lars Ranthe, David Dencik og Esben Dalgaard.

Søren Sveistrup er også manden bag de tre sæsoner af ”Forbrydelsen”, som var en kæmpe succes på DR for nogle år siden, og nu kan man se frem til at opleve endnu et af hans spændingsfyldte universer.

”Kastanjemanden” handler om detektiven Naia Thulin (Danica Curcic), som sammen med sin nye makker, Mark Hess (spillet af Mikkel Boe Følsgaard), skal finde frem til en bestialsk morder i København, der som en slags visitkort efterlader kastanjefigurer ved sine ofre.

Der kommer seks afsnit af serien, som kan ses på Netflix fra den 29. september.

Se billederne af nogle af de mange kendte gæster i galleriet herover.

Galleri: Premiere på Kastanjemanden

Læs mere om: