SE BILLEDET: Årgang 0-Christinas flotte vægttab

Christina Siguenza

Christina Siguenza

Foto: Lars H. Laursen
Christina Siguenza har smidt imponerende 21 kilo, siden hun begyndte sit vægttab i august.

I august tog Christina Siguenza en beslutning om, at hun ville tabe sig, og siden er kiloene raslet af.

”Årgang 0”-moren har smidt 21 kilo og er nu nede på 76 kilo.

Christinas nye mål

Hendes oprindelige mål var at nå ned på 75 kilo på et år, men nu hvor hun næsten er i mål, har hun fået mere blod på tanden.

- Målet har rykket sig lidt, så nu vil jeg gerne ned på 70 kilo. Det er der, jeg bør ligge i forhold til min BMI, fortæller Christina Siguenza, som har tabt sig ved blandt andet at poweralke og droppe sukker.

Hun er egentlig rigtig godt tilfreds med det, hun vejer nu, og derfor tager hun det også helt stille og roligt med de sidste kilo. 

Søger du abonnement på BILLED-BLADET?Klik her og læs hvordan

Plads til hygge

- Jeg vil ikke lade det være en last, at jeg hele tiden skal tælle kalorier. Det gider jeg ikke. Det skal være naturligt, og det er vigtigt for mig at have et sundt forhold til min livsstil.

- Jeg skal have lov til at hygge mig, men det skal være i begrænsede mængder. I stedet for at spise tre flødeboller, spiser jeg én. Jeg nægter ikke mig selv noget, men jeg begrænser mig, fortæller Christina Siguenza.

På Instagram har hun delt før- og efterbilleder, der tydeligt viser det imponerende vægttab. BILLED-BLADET har fået lov til at dele opslaget.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden