15. dec. 2022
Af Laura Dalgård Hansen

Se billedet: Camilla Ottesen havde sin store søn med i byen

Camilla Ottesen
Camilla Ottesen
Foto: Mikael Rieck
Camilla Ottesen havde inviteret sønnen, Viggo, med til gallapremiere på "Avatar: The Way og Water".

Der er masser af jule-tv i fjernsynet her i december, men forleden strømmede det til med biografgæster i Imperial, der glædede sig til at se storfilmen ”Avatar: The Way of Water”.

Også mange kendte gæster så frem til en aften i biografsædet, og mange af dem havde taget deres børn med til gallapremieren – heriblandt Camilla Ottesen, der fulgtes med sin 18-årige søn, Viggo.

Fantastisk fødselsdagsgave fra børnene

- Jeg var ikke så gammel, da den første film kom, så det er mere nostalgisk for min mor end for mig, fortalte Viggo, der til daglig går i gymnasiet.

James Camerons første ”Avatar”-film havde premiere i 2009, og Camilla Ottesen var meget begejstret for filmen.

Tv-værten, der blandt andet er kendt fra ”Boligkøb i blinde”, fyldte 50 år 11. november, og hun blev fejret med et brag af en fest.

- Det føles dejligt. Jeg er meget glad og havde en meget dejlig fødselsdag omgivet af mine børn og mine bedste venner og familie, fortalte Camilla Ottesen, der fik den bedste gave af sine to børn – nemlig en halskæde med et vedhæng, hvor navnene Viggo og Viola var indgraveret.

- Det var en dejlig og meget festlig dag. Jeg føler mig overhovedet ikke gammel. Alt er god og dejligt! forsikrede Camilla Ottesen på den blå løber til gallapremieren.

Camilla Ottesen med sønnen, Viggo
Camilla Ottesen med sønnen, Viggo
Foto: Hanne Juul

Læs mere om: