SE BILLEDET: Heidi Frederikkes børn gav hende særlig fødselsdagsgave

Foto: Thomas Laursen
1. januar kunne Heidi Frederikke Sigdal fejre 42-års fødselsdag med sine to børn, og de var med til at gøre dagen helt speciel.

På årets første dag var der formentlig mange, der nød nogle timer på sofaen, men tv-vært Heidi Frederikke Sigdal nød sin 42-års fødselsdag.

Ikke mindst fordi børnene Matilde og Charlie havde sørget for en helt særlig fødselsdagsgave til deres mor.

Dejlig fødselsdag med børnene

”Mine børn kender mig godt. Det her var fødselsdagsgaven, de gav mig i går. Den store fotobog over magiske øjeblikke i dansk fodbold og en tur på café dem og mig. Og derudover så sørgede de for en dejlig dag, fra vi vågnede ved siden af hinanden om morgenen, til vi faldt i søvn samme sted om aftenen!" skriver Heidi Frederikke i et kærligt opslag på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov til at citere.

 

Heidi Frederikke: En gave at fylde 42

”At fylde 42 er en gave – sådan har jeg det i virkeligheden hver gang, jeg får lov til at blive et år ældre. Livet er ikke en selvfølge. Det er et privilegim. Og derfor er jeg taknemmelig, hver gang der kommer et lys mere i fødselsdagskagen – også selvom Charlie i går iskoldt konstaterede, at jeg nu er så gammel, at jeg ikke længere vil kunne blæse alle lys ud på én gang", fortsætter "Go' morgen Danmark"-værten i sit opslag. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

"Tak kære venner for opkald, beskeder og tanker hele dagen i går. Jeg føler mig heldig og taknemmelig for hver og en – og allermest for den flok, der evigt og altid er mine pæle, når livet går op og ned. Hvad enten det er på min fødselsdag eller alle andre dage. I ved, hvem i er". 

Heidi Frederikke Sigdal er gift med Anders Sigdal og sammen har de børnene Matilde på ni og Charlie på fem år. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden