7. mar. 2017
Af Ulrik Ulriksen

SE BILLEDET: Laura Christensen og Thomas Levin venter forårsbaby

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/bb-15957.jpg
Foto: All Over Press
Skuespillerparret Laura Christensen og Thomas Levin har længe holdt på en vidunderlig nyhed. Parret venter nemlig en lille ny i løbet af foråret.

Et af Danmarks mest markante skuespillerpar glæder sig særligt meget til det danske forår. Årsagen er en kommende familieforøgelse.

- Om et par måneder blir vi en til i familien, og det glæder vi os så meget til, lyder det fra skuespilleren Laura Christensen, 33, der på sin Instagram-profil løfter sløret for, at hun og gemalen Thomas Levin, 38, venter en lille ny.

Laura Christensen hygger med mand og barn

Allerede for et par uger siden bekræftede skuespillerparrets manager Steen Hassing over for BILLED-BLADET, at Laura ventede sig. Parret ønskede på det tidspunkt at vente lidt med at fortælle om deres babylykke til offentligheden.

Det er dog allerede for længst blevet bemærket på Østerbro i København, hvor Laura Christensen og Thomas Levin bor, at parret venter barn.

LÆS OGSÅ: Laura Christensen vil gerne have flere børn

Den fine mave har Laura således ved flere lejligheder luftet i fuld offentlighed, når hun og Thomas sammen med sønnen Jakob på seks år familiehyggede. Men nu skal hele verden altså endelig have at vide, at Laura og Thomas giver deres store dreng en lillebror eller -søster.

Viser sin flotte babybule frem

Laura sørger selv for, at hendes fyldige mave nu for alvor kan nydes af et stort publikum. På Instagram viser hun således sin flotte babybule frem under en fin, rød striksweater på et billede, som BILLED-BLADET har fået lov til at bruge.

LÆS OGSÅ: Skuespiller Laura Christensen: "Min mand er røvlækker"

Det er tydeligt at se på Laura, at hun er i fin form her et par måneder før fødslen. Det bekræftes også af manager Steen Hassing.

- Alt går godt med graviditeten, siger Hassing, der desuden fortæller, at Laura og Thomas ikke kender kønnet på den lille baby endnu.

Læs mere om: