Torsdag, 19. maj 2022 - af Laura Dalgård Hansen

Se de dejlige billeder: Marijana Jankovic er gravid

Marijana Jankovic
Marijana Jankovic
Foto: Martin Høien
Marijana Jankovic er jublende lykkelig og glæder sig til august, hvor hun skal være mor for første gang.

Snart kommer det til at vrimle med babyer på TV 2, for lige om lidt er der premiere på serien ”Dag & Nat”, der handler om en gruppe jordemødre og deres arbejde på en af Danmarks travleste fødegange.

I serien medvirker blandt andre Marijana Jankovic, og selv om serien er blevet optaget, kommer der snart endnu flere babyer ind i hendes liv.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Glæder sig til at blive mor

Skuespilleren er nemlig gravid og venter sit første barn med sin kæreste gennem 10 år.

- Jeg glæder mig, fordi jeg kan mærke, at jeg har lyst til, at mit liv får en ny dimension. Jeg elsker mit arbejde, og jeg elsker min frihed, og jeg elsker min mand. Men jeg kan mærke, at jeg har brug for og lyst til at opleve noget, der er større end det, fortæller den 40-årige skuespillerinde, da BILLED-BLADET møder hende på et pressemøde i forbindelse med den nye TV 2-serie.

Og faktisk er der ikke længe til, at drømmen om at blive mor går i opfyldelse, for Marijana Jankovic har termin 1. august.

Afslører datterens navn

Hun og kæresten venter sig en pige, og navnet er de allerede enige om.

- Hun skal hedde Una. Det er en flod, der løber gennem Jugoslavien, og det er også et pigenavn. Og så betyder det ”den eneste ene” på italiensk, fortæller Marijana Jankovic, der stammer fra Montenegro, mens kæresten har rødder i Serbien.

Man kan se mere til Marijana Jankovic i "Dag & Nat", som kan ses på TV 2 Play fra søndag 22. maj og på TV 2 fra søndag 29. maj. 

Marijana Jankovic
Foto: Martin Høien
Marijana Jankovic og Sara Hjort Ditlevsen, som begge spiller med i "Dag & Nat", skal begge føde til sommer. 
Foto: Martin Høien

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden