Torsdag, 28. september 2017 — af Juliane Olsen

Se den forrygende video: Linie 3 er klædt ud som kvinder

Preben Kristensen, Anders Bircow og Thomas Eje
Preben Kristensen, Anders Bircow og Thomas Eje
Foto: Lars H. Laursen
Linie 3 er efter fem års pause klar med et nyt juleshow, og der er lagt op til en ordentlig omgang gak og løjer.

Preben Kristensen, Anders Bircow og Thomas Eje er klar med endnu en omgang Linie 3, når deres juleshow går i luften den 9. november.

Som en lille optakt har trioen lagt en video på Facebook, hvor de i dameudklædning varmer op til den nye omgang gak og løjer.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– I skal ikke tro på løse rygter. Men I kan regne med, at Linie 3 kommer med et nyt og pragtfuldt show i nov/december 2017, står der på Facebook.

Humoren er stadig intakt

I videoen, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe, spiller de tre granvoksne herrer rollerne som en række kvindelige fans.

Humoren er stadig intakt hos de tre komikere, og de er ikke for fine til at tage gas på de rygter, der har cirkuleret i pressen om dem de seneste år.

Her får Else, Gerda og Lis afkræftet, at Linie 3-medlemmerne er afgået ved døden, men at de til gengæld har oplevet lidt af hvert i tiden, der er gået.

Premieren finder sted i Odense

Linie 3 er nemlig flyttet til Göteborg, og så er deres penge røget ved spil på pyramider i Las Vegas ud over, at den ene af medlemmerne har en affære med Frank Hvam.

Juleshowet bliver i selskab med sangerinden Trine Gadeberg, og premieren finder sted i Odeon i Odense.

Forberedelserne er i fuld gang, og det ser altså ud til, at publikum godt kan glæde sig til at se, hvad de fire stjerner finder på.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden